Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

«Δουλεύουμε με αγάπη»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο Γιωργής Μπουσβάρος και μίλησε για το μουσείο της ΧΑΝΘ και την επίσκεψη της ομάδας του Άρη.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
 «Το κάναμε με πάρα πολύ αγάπη. Στους 16 μήνες έχουν έρθει 4.000 μικρά παιδιά και κάθε μέρα έχουμε εκπαιδευτικά προγράμματα που χρειάζεται το μπάσκετ. Αν το μπάσκετ είχε την εξάπλωση του ποδοσφαίρου θα είχαμε 5 νεκρούς κάθε μέρα και σε αυτό φταίνε τα σωματεία. Ή είσαι ερασιτεχνικό σωματείο ή επαγγελματικό. Το μουσείο μας φέτος έκανε τα γενέθλια του και ήταν πολύ σημαντικά. Σήμερα ήρθε ο Άρης με τον κόουτς Πρίφτη και έγινε μια σημαντική ξενάγηση. Το μουσείο της ΧΑΝΘ είναι το τέταρτο μουσείο του μπάσκετ στον κόσμο. Με αγάπη σιγά- σιγά προσθέτουμε πράγματα. Θα κάνουμε εκδηλώσεις για όλη την Θεσσαλονίκη για να τα βλέπει όλος ο κόσμος. Τα σπορ έχουν εξαφανιστεί πλέον γιατί δεν μπορεί να στείλει κάποιος το παιδί του και το ίδιο γίνεται με το χάντμπολ. Εγώ προσωπικά είμαι μέσα στα σπορ και δεν ξέρω κανέναν χαντμπολίστα».
Για την επίσκεψη του Άρη:
«Εξεπλάγην με τους ξένους του Άρη που είχαν πάρα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Ο κόουτς μου είπε πως ξυπνάν νωρίς και πηγαίνουν στην Ακρόπολη για να μάθουν. Στο παρελθόν ήρθε ο ΠΑΟΚ και έχουμε κάνει πρόταση και στον Ηρακλή. Εγώ βρίσκομαι μόνιμα στο μουσείο και ο εθελοντισμός δεν έχει ωράρια».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: