Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Στα Τρίκαλα ο Χολ!!

Με τον Μάικ Χολ θα καλύψουν τα Τρίκαλα το κενό που άφησε στη ρακέτα της ομάδας η αποχώρηση του Κένι Κάντζι για την Ντιναμό Σασάρι, όπως ανακοίνωσε ο Αμερικάνος σέντερ στο twitter.

Στα Τρίκαλα ο Χολ
Ο Μάικ Χολ είναι αυτός που θα κληθεί να αναπληρώσει τον Kένεθ Κάντζι στο «ζωγραφιστό» της ομάδας των Τρικάλων μετά τη φυγή του Καμερουνέζου άσου για την Ντιναμό Σάσαρι. Τη συμφωνία επιβεβαίωσε ο ίδιος o Αμερικανός σέντερ με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.


MH @_Michaelinho
I'm excited to be here and hope I can help @trikalabc earn a spot in the Greek playoffs!


Μάλιστα, όπως έγραψε στη συνέχεια, ανυπομονεί να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο ντεμπούτο του με τα Τρίκαλα την επόμενη Δευτέρα (2/3) για τη 18η αγωνιστική της Basket League και να αγωνιστεί αργότερα εναντίον του Ποπς Μενσά Μπονσού στο ματς κόντρα στην ΑΕΚ.



MH @_Michaelinho
Happy to be back in Europe. 1st game against Olympiacos...who I had my best Euroleague game against. Should be fun!


MH @_Michaelinho
Anddddd I get to play @PopsMBonsu April 4th....it's always must see tv when we play each other!!!


Ο 30χρονος άσος ξεκίνησε τη φετινή σεζόν στη Μανρέσα, από την οποία έφυγε ύστερα από δύο αγώνες, ενώ, στη συνέχεια, πήρε μέρος με τη φανέλα της Χουβεντούδ Σιονίστα στο πρωτάθλημα της Αργεντίνης.

Επίσης, κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί ξανά στα ευρωπαϊκά γήπεδα και συγκεκριμένα στις Αρμάνι Μιλάνο, Τέραμο, Φουενλαμπράδα και Μακάμπι Ασντόντ, ενώ είχε το 2007 ένα πολύ σύντομο πέρασμα από το ΝΒΑ με τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: