Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

«Δένει» Αναστασίου, κρατάει τους Κροάτες!

Στην τελική ευθεία μπαίνει το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Γιάννη Αναστασίου στον Παναθηναϊκό, ενώ παράλληλα ξεκινούν οι επαφές για την παραμονή των Πέτριτς, Πράνιτς και Σίλντενφελντ.

«Δένει» Αναστασίου, κρατάει τους Κροάτες
Στις αρχές Μαρτίου αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Γιάννη Αναστασίου στον Παναθηναϊκό, ύστερα από το νικηφόρο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο.

Ο Έλληνας τεχνικός και η διοίκηση του «τριφυλλιού» φέρονται να έχουν συμφωνήσει προφορικά για την επέκταση της συνεργασίας τους μέχρι το 2018 και οι συζητήσεις αναμένεται να ενταθούν το επόμενο διάστημα.

Μάλιστα, οι «πράσινοι» παρουσιάζονται απόλυτα ικανοποιημένοι από την παρουσία της ομάδας (και στο ντέρμπι) και από τη δουλειά του προπονητή όλο αυτό το διάστημα.

Εκτός, όμως, από τον Αναστασίου εξελίξεις σε ένα ανάλογο ζήτημα θα έχουμε και με τους τρεις Κροάτες που υπάρχουν στο ρόστερ της ομάδας. Ο λόγος για τους Πέτριτς, Σίλντενφελντ και Πράνιτς, οι οποίοι θεωρείται έχουν σημαντική συμβολή στη μέχρι τώρα πορεία του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα.

Το μόνοι σίγουρο είναι ότι το επόμενο διάστημα θα υπάρξει επαφή με τους δύο πρώτους. Στον Παναθηναϊκό είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από την προσφορά του «Σίφο», ο οποίος έχει δέσει με τον Ταυλαρίδη στο κέντρο της άμυνας και θα του προταθεί διετές συμβόλαιο συνεργασίας. Κάτι ανάλογο θα συμβεί και με τον Πέτριτς, ο οποίος έδωσε άλλη μία σημαντική νίκη στην ομάδα.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: