Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Συναγερμός στο Ρότερνταμ!

Η άφιξη 2700 οπαδών της Ρόμα για την ρεβάνς με την Φέγενορντ έχει ως αποτέλεσμα αστυνομία και κάτοικοι της πόλης να είναι στο πόδι.
Οσα έγιναν την περασμένη εβδομάδα στη Ρώμη από τους Ολλανδούς έχουν προκαλέσει έναν πανικό ακόμη και σε διπλωματικό επίπεδο αλλά το θέμα είναι μην γίνουν ακόμη χειρότερα τα πράγματα. Την Πέμπτη θα βρίσκονται στο Ρότερνταμ 2700 τιφόζι των Τζαλορόσι, που δεν είναι και τα καλύτερα παιδιά, με τους ιδιοκτήτες καταστημάτων και παμπ να προειδοποιούν ότι θα κλείσουν τα πάντα. Ειδικά όσοι είναι κοντά στο λιμάνι, όπου και θα βρίσκονται όλη μέρα οι Ρωμαίοι, όπως ανακοίνωσε η ολλανδική αστυνομία, που θα έχει 800 ανθρώπους για να ελέγχουν συνεχώς την κατάσταση.
Μια κατάσταση που ήταν ούτως ή άλλως έκρυθμη και γίνεται ακόμη περισσότερα από τις συνεχείς προκλήσεις των οπαδών της Φέγενορντ, που κυκλοφόρησαν και σχετικό t-shirt με την Piazza di Spagna, στην οποία έκαναν... επιδρομή πριν μια εβδομάδα.
«Είμαι συντριβάνι», γράφουν χαρακτηριστικά και προσθέτουν ότι «αστειευόμαστε, θα σας δούμε την Πέμπτη», πριν κλείσουν με αναφορά στις μαχαιριές που είναι από τις... αγαπημένες συνήθειες των Ρωμαίων.

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: