Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Δε χάνει ούτε από την… ΑΕΚ!

Ούτε από τον κακό της εαυτό δεν μπορεί να ηττηθεί η ΑΕΚ. Παρόλο που δε συνέχισαν τις ποιοτικές εμφανίσεις, στην «Ένωση» κρατούν το χαρακτήρα (και τη βαθμολογική εκτόξευση) της ομάδας με την Παναχαϊκή.

Δε χάνει ούτε από την… ΑΕΚ
Αγώνα πρωταθλήματος -ενόψει και του ενδεχομένου αναστολής- είναι άγνωστο πότε θα ξαναπαίξει. Αγώνα Κυπέλλου δεν ήξερε ούτε πριν τις επεισοδιακές τελευταίες εξελίξεις πότε θα ξανάπαιζε.

Αυτό που αποδείχθηκε όμως τη Δευτέρα είναι ότι μονάχα μια… διακοπή μπορεί να σταματήσει την ΑΕΚ.

Κι αυτό διότι απέναντι σε μια από τις λίγες ομάδες της Football League που μπορούσε θεωρητικά να την κοντράρει και κάνοντας μάλιστα μια εμφάνιση που δεν ήταν στο επίπεδο των προηγούμενων, η «Ένωση έφτασε σε μια ακόμα νίκη με την Παναχαϊκή.

Εκτός λοιπόν του χαρακτήρα που έβγαλε (ξεπερνώντας και τον κακό της εαυτό), ανταποκρίθηκε και στο βαθμολογικό στόχο του να… εξαφανιστεί πρόωρα από τα μάτια των υπολοίπων της κατηγορίας. Μπορεί, δε, να μην ικανοποίησε συνολικά τον κόσμο της (ή τουλάχιστον να μην το έκανε στο βαθμό άλλων αγώνων όπως παραδέχθηκε και ο Τραϊανός Δέλλας) ωστόσο πήρε ενθαρρυντικά μηνύματα σε ατομικό επίπεδο.

Τόσο από τον Βαγγέλη Πλατέλλα, που προσέθεσε στις επιδόσεις του ένα ακόμα εντυπωσιακό γκολ και τον Πέτρο Μάνταλο -που επίσης επανήλθε στο σκοράρισμα- όσο κυρίως από τον Γιάκομπ Γιόχανσον, που αναδείχθηκε MVP και συνέχισε να τροφοδοτεί την πεποίθηση ότι εξελίσσεται σε μεταγραφή-λαχείο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: