Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Φοβάται για Έβερτον ο Γκρέι!

Τον φόβο του πως η Εβέρτον θα πρέπει να δώσει μάχη για την σωτηρία της στο τέλος της σεζόν, εξέφρασε ο άλλοτε επιθετικός των «ζαχαρωτών», Αντι Γκρέι.
Μετά το τέταρτο σερί εντός έδρας ισόπαλο αποτέλεσμα κόντρα στη Λέστερ την Κυριακή και έχοντας μόλις τρεις νίκες στο «Γκούντισον Παρκ» φέτος, η Εβερτον βρίσκεται έξι βαθμούς πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού και ο πρώην άσος της, Αντι Γκρέι θεωρεί πως το έργο της δεν είναι εύκολο.
«Πρέπει να αρχίσουν να κερδίζουν, αλλά δεν βλέπω που μπορεί να συμβεί αυτό. Έρχονται δυο δύσκολα ματς με Αρσεναλ και Στόουκ και μπορεί να παίξουν καλύτερα μακριά από το Γκούντισον, γιατί η πίεση θα είναι μικρότερη» τόνισε ο Γκρέι στο TalkSport.
«Μπορεί η Αρσεναλ να τους αφήσει να κάνουν το παιχνίδι τους, όμως η Στόουκ δεν είναι πότε εύκολη όταν χρειάζεται να πας και να πάρεις αποτέλεσμα. Πριν από ένα μήνα είχα πει πως δεν βλέπω την Εβερτον στις υποψήφιες για υποβιβασμό, όμως αν συνεχιστούν αυτά τα αποτελέσματα τότε θα γίνει» εξήγησε.
Μάλιστα, ο Γκρει πιστεύει πως μια λύση προκειμένου η Εβερτον να αρχίσει να ανατρέπει την κατάσταση είναι να αντικατασταθεί ο Τιμ Χάουαρντ, ο οποίος ακόμη προσπαθεί να βρει τα πατήματα μετά την επιστροφή του από τραυματισμό, ενώ φέρει την ευθύνη και για τα δυο τέρματα που δέχθηκε από τη Λέστερ.
«Χρειάζεται έναν τερματοφύλακα με κύρος, που θα είναι βέβαιος, που το μυαλό του θα είναι συγκεντρωμένο στο έργο του, γιατί οποιοδήποτε λάθος του τερματοφύλακα τιμωρείται. Και αυτό συνέβη και με τη Λέστερ. Ίσως θα ήταν καλύτερα και για την Εβερτον και για τον Τιμ, να επιστρέψει ο Ρομπλς»
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: