Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Ζαρντίμ: «Μπορούμε να νικήσουμε την Άρσεναλ»

Την πεποίθησή του ότι η Μονακό μπορεί να νικήσει την Άρσεναλ, εξέφρασε ο τεχνικός των Μονεγάσκων, Λεονάρντο Ζαρντίμ, όμως τόνισε ότι η ομάδα του δεν είναι το φαβορί.

Ζαρντίμ: «Μπορούμε να νικήσουμε την Άρσεναλ»
Την πίστη του ότι η Μονακό μπορεί να αποκλείσει την Άρσεναλ και να περάσει στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, εξέφρασε ο τεχνικός των Γάλλων, Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Οι Μονεγάσκοι υποδέχονται τους «κανονιέρηδες» για το πρώτο παιχνίδι της φάσης των «16» της κορυφαίας τη τάξει ευρωπαϊκής διυλογικής διοργάνωσης, με τον 40χρονο προπονητή να τονίζει ότι η ομάδα του μπορεί να νικήσει, παρόλο που δεν είναι το φαβορί.

«Η Άρσεναλ έχει αναπτυχθεί πολύ τα τελευταία δύο χρόνια. Εμείς, από την πλευρά μας, θα προσπαθήσουμε να είμαστε σταθεροί σε όλες τις γραμμές και να μην αφήσουμε τους παίκτες "κλειδιά" της Άρσεναλ να μας απειλήσουν. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερα, δεν είμαστε το φαβορί, αλλά μπορούμε να νικήσουμε», ήταν τα λόγια του άλλοτε προπονητή του Ολυμπιακού, που, στη συνέχεια, επισήμανε ότι η ομάδα του φιλοδοξεί να προκριθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

«Δεν ήταν μόνο οι φίλαθλοι της Άρσεναλ που ήταν χαρούμενοι μετά την κλήρωση,ήμασταν κι εμείς ικανοποιημένοι. Σίγουρα, υπήρχαν πολλές ομάδες που ήλπιζαν να κληρωθούν με εμάς, όμως αυτό δε σημαίνει ότι δεν έχουμε φιλοδοξίες στη διοργάνωση. Η Μονακό δεν ήταν ποτέ φαβορί σε όσα ματς έχουμε δώσει μέχρι στιγμής στο Champions League, όμως καταφέραμε και τερματίσαμε πρώτοι στον όμιλό μας. Το ίδιο συμβαίνει και τώρα. Κανείς δεν περιμένει από εμάς να νικήσουμε, αλλά αυτό δεν θα μας σταματήσει από το να προσπαθήσουμε να προκριθούμε στα προημιτελικά», κατέληξε. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: