Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

«Πυρ και μανία» με FA στην Τσέλσι!!

Ανακοίνωση, μέσω της οποίας εκφράζει την απογοήτευσή της για την απόφαση της αγγλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας σχετικά με την τιμωρία του Νεμάνια Μάτιτς, εξέδωσε η Τσέλσι.
Η αρμόδια επιτροπή της FA αποφάσισε να μειώσει από τρεις σε δύο τις αγωνιστικές της τιμωρίας του Σέρβου χαφ για την αντίδραση στο μαρκάρισμα του Μπαρνς, με τους «μπλε» να εμφανίζονται απόλυτα δυσαρεστημένοι, καθώς αυτό που περίμεναν και επιθυμούσαν ήταν η πλήρης διαγραφή της ποινής.
Μάλιστα η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποία επιτίθεται στην ομοσπονδία, κάνοντας λόγο για άδικη απόφαση και ανάγκη συνοχής και δικαιοσύνης στις πειθαρχικές αποφάσεις.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Τσέλσι:
«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Τσέλσι είναι εξαιρετικά απογοητευμένο με την απόφαση της Ρυθμιστικής Επιτροπής της FA να μην διαγράψει πλήρως την τιμωρία του Μάτιτς, με βάση πάντα τους κανονισμούς της ομοσπονδίας. Η Τσέλσι αμφισβήτησε την αρχική ποινή των τριών αγωνιστικών για την κόκκινη κάρτα που έδειξε ο Μάρτιν Άτκινσον στον παίκτη κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Μπέρνλι. Υπήρξε καθολική καταδίκη της απερίσκεπτης πρόκλησης από τον Μπαρνς και η άποψη του συλλόγου είναι ότι είναι άδικη η τιμωρία των δύο αγωνιστικών. Κατά την γνώμη μας οι διαιτητές και οι ποδοσφαιρικές αρχές θα πρέπει να προστατεύουν τους ποδοσφαιριστές σε όλα τα επίπεδα και από κάθε επικίνδυνη ενέργεια. Η απόφαση αυτή υποδεικνύει την ανάγκη για συνοχή και δικαιοσύνη στην πειθαρχική διαδικασία. Ο σύλλογος περιμένει γραπτώς το σκεπτικό της FA».
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: