Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Ιεροσυλία η προσβολή εναντίον του Πακιάο!!

Το μοιραίο λάθος να πει δημόσια πως ο Μάνι Πακιάο δεν είναι καλός… μπασκετμπολίστας έκανε ο Ντάνιελ Όρτον που αγωνίζεται σε ομάδα στις Φιλιππίνες, από την οποία εκδιώχθηκε κακήν κακώς.

Ιεροσυλία η προσβολή εναντίον του Πακιάο!
Σε εθνικό ήρωα για όλη τη χώρα έχει εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια στις Φιλιππίνες ο Μάνι Πακιάο μετά τις επιτυχίες του στην επαγγελματική πυγμαχία. Μάλιστα, στις 2 Μαΐου πρόκειται να λύσει τις διαφορές του με τον Φλόιντ Μέιγουέδερ σε μία μάχη που περιμένουν να παρακολουθήσουν με προσμονή όλοι οι φίλοι του σπορ παγκοσμίως.

Έτσι, λοιπόν, θεωρείται μεγάλη προσβολή να κακολογήσει κανείς τον 36χρονο μποξέρ. Μόνο που αυτό δεν το είχε συνειδητοποιήσει ο Ντάνιελ Όρτον. Ο Αμερικανός σέντερ της φιλιππινέζικης ομάδας μπάσκετ, Πιούρφουντ Χότσοτς, τόλμησε να αποκαλέσει ως ανέκδοτο τις μπασκετικές ικανότητες του Πακιάο.

«Επαγγελματίας μποξέρ ναι, εντάξει, επαγγελματίας μπασκετμπολίστας όχι, είναι ανέκδοτο», είπε χαρακτηριστικά προ ημερών με αφορμή τη συμμετοχή του Πακιάο σε επίσημους αγώνες μπάσκετ για το πρωτάθλημα των Φιλιππίνων.

Η αντίδραση της ομάδας ήταν άμεση και αποφάσισε να αποδεσμεύσει τον 24χρονο άσο. «Όλοι είναι θυμωμένοι μαζί του. Είναι σαν να πήγαινε κάποιος στην Αμερική και να πρoσέβαλε τον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ!», δήλωσε ο παράγοντας της ομάδας, Ρενέ Πάρντο.

Επίσης, η ομοσπονδία μπάσκετ της χώρας τον τιμώρησε με πρόστιμο 5.650 δολαρίων και πλέον έγινε σε όλους έγινε μάθημα πως πρέπει να προσέχουν λίγο περισσότερο όταν πιάνουν στο στόμα τους τον Πακιάο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: