Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

«Θυμίζουμε την ιστορία»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής και πρώην γενικός αρχηγός του Άρη, Κώστας Δράμπης και μίλησε για την κατάσταση στους «Κίτρινους» και τις κινήσεις που γίνονται προς τους βετεράνους.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για τον φετινό Άρη:
«Ο Άρης έχει μπει σε μεγάλες περιπέτειες και τα αβάσταχτα βάρη και η έλλειψη χρημάτων δεν άφησαν την ομάδα να κινηθεί. Η μεγαλύτερη ζημιά που πάθαμε ήταν πως χάσαμε  την αξιοπιστία μας σε Ελλάδα και εξωτερικό. Η αξιοπιστία είναι το νούμερο ένα πρόβλημα. Φέτος η ομάδα ξεκίνησε με πολλά προβλήματα καθώς το καλοκαίρι αναλώθηκε σε προσωπικές διαμάχες. Θα έπρεπε να ασχοληθούμε σοβαρά με την Γ’ εθνική για να φύγουμε αμέσως από την κατηγορία. Τα πράγματα τώρα φαίνεται να έχουν ηρεμήσει και στα δύο τελευταία παιχνίδια που είδα την ομάδα είμαι ικανοποιημένος».
Για την χημεία της ομάδας;
«Θα ήταν θαύμα αν είχε δέσει η ομάδα και βρισκόταν στο σημείο που πρέπει. Δεν γίνεται να δέσει η ομάδα και ο χρόνος χάθηκε το καλοκαίρι. Ο Παναθηναϊκός είναι το παράδειγμα που πέρυσι και φέτος ξεκίνησε άσχημα και στην συνέχεια «έστρωσε». Είναι δύσκολο να φτιάξεις έναν κορμό όταν ξεκινάς από το μηδέν. Η εικόνα είναι θετική και πιστεύω πως η ομάδα έχει ένα καλό υλικό που αγωνίζεται και ξέρει τι ζητάει μέσα στο γήπεδο. Θα είναι ένα πολύ καλό μάθημα για εμάς όλο αυτό που γίνεται. Αν πέσεις δεν σε βοηθάει να σηκωθείς κανείς αλλά σηκώνεσαι μόνος σου».
Για το τι έχει προσφέρει ο Άλεξ Κάλας:
«Εκτίμησα αυτά που έλεγε, είναι ειλικρινής και αυτά που λέει γίνονται. Μας σεβάστηκε όλους και μας έστειλε επίσημες προτάσεις γραμμένες. Μας έδωσε ένα όραμα πως θα είναι όσο κοντά μπορεί. Προς το παρών μας ζήτησε να είμαστε πάνω στο γήπεδο και μας έδωσε την αξία που πρέπει. Εμείς ποτέ δεν θάψαμε το σωματείο. Έγινε μια συμφωνία από τον κ. Κάλας πως οι βετεράνοι πρέπει να βρίσκονται στο γήπεδο για να φαίνεται η ιστορία της ομάδας. Αυτό το κάνουν και οι Αμερικάνοι για να φαίνεται το βάθος του συλλόγου. Με αξιοπρέπεια μοιράζουμε αναμνήσεις όπου κληθούμε. Στα νέα παιδιά που έρχονται στο γήπεδο πρέπει να θυμίζουμε την ιστορία».
Για το αν μετανιώνει την παρουσία του στη διοίκηση του Άρη:
«Δεν μετανιώνω καθόλου. Όταν ξεκίνησα πήγα για τον Άρη και όχι για κάτι άλλο. Όλος ο κόσμος με ξέρει και πήγα να κάνω αυτό που πίστευα πως είναι σωστό. Ο κ. Ηλιάδης έμπλεξε με τα δικαστήρια και τον νόμο. Όταν υπάρχει μεγαλομέτοχος στην ομάδα αυτός που πληρώνει παίρνει τις αποφάσεις. Ίσως δεν του βγήκαν μερικά πράγματα και ίσως πίστεψε τους λάθους ανθρώπους. Εγώ προσπάθησα το καλύτερο δυνατό αλλά δεν έβγαινε. Υπήρξε κυνηγητό για τον Άρη και απ’ έξω. Υπήρχαν άνθρωποι και θεσμικά όργανα που δεν μας ήθελαν. Είδαμε πως μας φερόταν οι διαιτητές και η Σούπερ Λιγκ. Γινόντουσαν σφαγές αλλά κανείς δεν μπορούσε να αντιδράσει. Ο Άρης ήθελε έναν δυνατό χρηματοδότη αλλά και πάλι θα χρωστούσε».
Για το μήνυμα του στον κόσμο του Άρη:
«Η άποψη μου είναι πως πρέπει να αγαπάμε την ομάδα μας και να την στηρίζουμε παντού. Όσο ο κόσμος πάει στο γήπεδο ο σύλλογος δεν πεθαίνει. Όσο πικραμένος και να είναι ο κόσμος πρέπει να πιστεύει. Από αυτή την κατηγορία θα ξεμπλέξουμε και στην επόμενη κατηγορία θέλει νέο σχεδιασμό. Θέλει τάξη, πρόγραμμα και κυνηγητό. Υπάρχουν εξαιρετικοί Έλληνες ποδοσφαιριστές και εμείς φταίμε που ξεχνιούνται αυτά τα παιδιά. Πρέπει να σκεφτούμε όλοι το καημένο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν παίζει ποδόσφαιρο μόνο το χρήμα αλλά και η φανέλα».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: