Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Τα είπε με Τσίπρα και προχωράει!

Τη συγκατάθεση του Αλέξη Τσίπρα για τα αυστηρά μέτρα στα οποία έχει καταλήξει για το ελληνικό ποδόσφαιρο πήρε ο Σταύρος Κοντονής. Ανακοινώνει διακοπή πρωταθλημάτων για όσο χρειαστεί να εφαρμοστούν.

Τα είπε με Τσίπρα και προχωράει

Ο υφυπουργός αθλητισμού ενημέρωσε τον πρωθυπουργό για τα γεγονότα και του εξέφρασε τις θέσεις του και τις αποφάσεις του για τη συνέχεια. Σύμφωνα με πληροφορίες, το προγραμματισμένο ραντεβού των δυο ανδρών για τις 14:40 δεν θα γίνει, από τη στιγμή που τα είπαν, κατά τη διάρκεια της κοινοβουλευτικής ομάδας και ο πρωθυπουργός συμφώνησε με αυτά που άκουσε από τον Επτανήσιο πολιτικό.

Αυτή την ώρα, ο κ. Κοντονής δέχεται στο γραφείο του τον αναπληρωτή πρόεδρο της ΕΠΟ, τον πρόεδρο της Super League και αυτόν της Football League, για να τους ανακοινώσει τις αποφάσεις της Πολιτείας και τα μέτρα που θα παρθούν. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για μέτρα σκληρά και αυστηρά. Αν οι παράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου τα ακολουθήσουν, τότε θα ανοίξει ο δρόμος για την κάθαρση. Αν όχι, τότε πάμε σε λουκέτο μέχρι νεωτέρας! Εν αναμονή, λοιπόν… *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: