Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Λουίς Ενρίκε: «Κάναμε ολοκληρωτικό παιχνίδι»

Το προβάδισμα πρόκρισης και ο τρόπος με τον οποίο αγωνίστηκε η Μπαρτσελόνα στο «Etihad», δείχνοντας ότι μπορούσε να φύγει από το Μάντσεστερ με δεδομένη την πρόκριση, άφησε απόλυτα ικανοποιημένο τον Λουίς Ενρίκε.  
Ο τεχνικός των «μπλαουγκράνα» έκανε λόγο για ολοκληρωτικό παιχνίδι από τους ποδοσφαιριστές του, τόνισε πως η ομάδα του ήταν πολύ ανώτερη της Μάντσεστερ Σίτι καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και στήριξε τον Λιονέλ Μέσι για την εκτέλεση του πέναλτι στο φινάλε.
«Κάναμε ένα εξαιρετικό, ολοκληρωτικό παιχνίδι. Ήμασταν καλύτεροι από τους αντιπάλους μας, παρουσιάσαμε πολύ καλή εικόνα και είμαι πολύ χαρούμενος απ' όσα είδα από τους παίκτες μου στο γήπεδο. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες για γκολ, οι ποδοσφαιριστές μου έβγαλαν τους συνδυασμούς στους οποίους έχουμε δουλέψει και ήμασταν εξαιρετικοί στο πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη, ήταν λογικό να ανέβει πολύ και να επιτεθεί η Σίτι από τη στιγμή που βρισκόταν πίσω στο σκορ... Δεν μπορούσε να κάνει τίποτα άλλο, έπρεπε να το κυνηγήσει κι ήταν φυσιολογικό» ήταν το αρχικό σχόλιο του Λουίς Ενρίκε, για να προσθέσει:
«Όσοι αναλαμβάνουν εκτελέσεις πέναλτι, είναι λογικό ότι κάποιες φορές θα αστοχήσουν. Δεν γίνεται πάντα να πετυχαίνουν το στόχο. Εμείς έχουμε εμπιστοσύνη στον Λιονέλ, ξέρουμε ότι κι εκείνος έχει αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στον εαυτό του και τον στηρίζουμε». 
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: