Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Έτοιμοι για «μάχη» στον ΠΑΟΚ!

Για επιλεκτική τιμωρία κάνουν λόγο στον ΠΑΟΚ εν όψει της σημερινής εκδίκασης της έφεσης για την ποινή που επιβλήθηκε στον «Δικέφαλο» για τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Έτοιμοι για «μάχη» στον ΠΑΟΚ
Το πρόστιμο των 20.000 ευρώ με το οποίο τιμωρήθηκε ο ΠΑΟΚ για τη συμπεριφορά των οπαδών του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα κρίθηκε ανεπαρκής ποινή, σύμφωνα με τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα.

Για αυτό τον λόγο ο Κωνσταντίνος Πετρόπουλος άσκησε έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης, ζητώντας το χρηματικό πρόστιμό να αυξηθεί στις 120.000 ευρώ και να τιμωρηθεί η έδρα του «Δικεφάλου του Βορρά» για δύο αγωνιστικές.

Στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο θεωρούν απαράδεκτη τη συγκεκριμένη κίνηση και κάνουν λόγο για επιλεκτική τιμωρία της ομάδας του, ενώ στη χθεσινή ενημέρωση των δημοσιογράφων από την ΠΑΕ ο υπεύθυνος Επικοινωνίας του συλλόγου, Κυριάκος Κυριάκος, υποστήριξε πως πρόκειται για «προαποφασισμένη πειθαρχική δίωξη».

Οι Θεσσαλονικείς πηγαίνουν στη σημερινή εκδίκαση της έφεση έτοιμοι για όλα και αποφασισμένοι να δώσουν «μάχη» (και μετά αν χρειαστεί) για να δικαιωθούν.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: