Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

«Το χαμένο πέναλτι διατήρησε την ελπίδα μας»

Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι στάθηκε στην απόκρουση που πραγματοποίησε ο Τζο Χαρτ στο πέναλτι του Μέσι στις καθυστερήσεις και την άστοχη κεφαλιά του Αργεντινού στην επαναφορά για να τονίσει ότι η Μάντσεστερ Σίτι διατήρησε κάποιες ελπίδες ενόψει της ρεβάνς με τη Μπαρτσελόνα για την πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.  
Οι «πολίτες» ηττήθηκαν με σκορ 2-1 στο «Etihad» από τον σύλλογο της Βαρκελώνης στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τη φάση των «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, ολοκληρώνοντας το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κλισί και με τον Χαρτ να αποκρούει πέναλτι του Μέσι στο φινάλε, βλέποντας τη μπάλα να φεύγει άουτ σε κεφαλιά που έκανε ο Αργεντινός στο «ριμπάουντ» για να παραμείνει το σκορ ως είχε.
«Το χαμένο πέναλτι κράτησε κάποιες ελπίδες ζωντανές για εμάς. Δεν ήταν αναγκαίο να γίνει αυτό το μαρκάρισμα σε εκείνο το σημείο του αγώνα και ήταν αχρείαστο το πέναλτι. Πρέπει να κοντρολάρουμε την ένταση εκείνης της στιγμής και την ανησυχία λίγο πριν το φινάλε αφού θα ήταν ακόμα πιο δύσκολο αν είχε γίνει το 3-1. Πρέπει πλέον να πάμε στην Ισπανία και να παίξουμε όπως το κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο για να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες πρόκρισης» είπε ο Μανουέλ Πελεγκρίνι. 
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: