Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

«Διορθώσεις χωρίς να σταματήσει το πρωτάθλημα»

Αντίθετος με τη διακοπή των πρωταθλημάτων δήλωσε ο πρόεδρος της Football League, Σπύρος Καλογιάννης, ο οποίος παραδέχθηκε πάντως πως η κατάσταση στο ποδόσφαιρο απαιτεί άμεσες λύσεις.

«Διορθώσεις χωρίς να σταματήσει το πρωτάθλημα»
Έτοιμη να καταθέσει προτάσεις για την αντιμετώπιση των προβλημάτων στο χώρο του ποδοσφαίρου είναι η Football League, όπως δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Σπύρος Καλογιάννης.

Ο πρόεδρος του συνεταιρισμού τόνισε πως ευθύνη για αυτήν την κατάσταση έχουν και οι ίδιοι οι παράγοντες και πως θα πρέπει να βοηθήσουν για την επίλυση των θεμάτων αφού –όπως πρόσθεσε- δεν επιτρέπεται η Πολιτεία να είναι υποχρεωμένη να τους επαναφέρει στην τάξη.

Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή «Μπαμ και Κάτω», με τους Μπάμπη Χριστόγλου και Μιχάλη Λεάνη:

«Είπαμε στον υπουργό να μας δώσει τη δυνατότητα να κάνουμε διορθώσεις χωρίς να σταματήσει το πρωτάθλημα. Να κάνουμε ένα συμβούλιο και να θέσουμε τα θέματα. Τα προβλήματα δεν μπορούν να λυθούν σε μια βδομάδα. Χρειάζεται θέληση. Χρειάζεται να δοθεί λύση με το ηλεκτρονικό εισιτήριο. Να αλλάξουν μορφή οι σύνδεσμοι φιλάθλων που συνδέονται και αυτοί με τη βία.

Μπορούν να υπάρξουν λύσεις.

Θέσαμε και τα θέματα με τη δικαιοσύνη και τη διαιτησία. Πρέπει να ξεκινήσουμε από κάπου και να πούμε πως οι ομάδες θα τιμωρούνται. Πρέπει να μπαίνει ο διαιτητής και να νιώθει ασφαλής και να σφυρίζει αυτά που βλέπει κι ας γίνονται ανθρώπινα λάθη.
Θα πρέπει να καταλάβουν οι παράγοντες πως δεν πρέπει απλά να κάνουμε δηλώσεις και να προσπαθούμε να επιβάλουμε τα δικά μας.

Έχουμε τεράστια οικονομικά προβλήματα στην κατηγορία. Μεγάλη διαφορά στα έσοδα ενώ αγωνιστικά δεν υπάρχει διαφορά από τη Σούπερ Λίγκα. Ετοιμάζουμε προτάσεις για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Δεν επιτρέπεται να μας επαναφέρει στην τάξη η Πολιτεία.

Δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα. Μπορεί να έχουμε λιγότερα φαινόμενα βίας στη Football League, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχουμε προβλήματα. Είδαμε τι έγινε και στη Λάρισα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: