Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Οι απίστευτοι διάλογοι της συνεδρίασης!!

Διαβάστε τους διαλόγους στη συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας η οποία έγινε σήμερα και διεκόπη μετά από επεισόδια μεταξύ των εκπροσώπων των ΠΑΕ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού.

Οι απίστευτοι διάλογοι της συνεδρίασης
Μπορεί το τέλος να ήταν επεισοδιακό, αλλά η αρχή της συνεδρίασης ήταν απόλυτα ήρεμη. Μάλιστα όλες οι ομάδες ήταν σύμφωνες για τα ζητήματα που αφορούσαν οικονομικές συμφωνίες της Σούπερ Λίγκας με άλλους φορείς.

Τα πάντα άρχισαν να… εκτροχιάζονται όταν ο Νίκος Μαχλάς πήρε τον λόγο…

«Δεν μας αφήνετε να πάρουμε ανάσα. Βλέπετε ότι στον ΟΦΗ κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια για να καλύψουμε τα χρέη μας και να επιβιώσει η ομάδα αλλά μας βάζετε συνέχεια εμπόδια. Ειδικότερα εσείς στον Παναθηναϊκό κύριε Αλαφούζο έχετε συνέχεια πρόβλημα με τον ΟΦΗ», τόνισε ο πρόεδρος του ΟΦΗ.

Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ζήτησε και πήρε τον λόγο…

«Μιας και αναφερθήκατε στον Αλαφούζο, σήμερα περίμενα τουλάχιστον να μου ζητήσει μια συγγνώμη για τα όσα έγιναν στην Λεωφόρο την Κυριακή. Κινδυνεύσαμε όλοι. Αλλά τι συγγνώμη να περιμένω από μια που....α. Μια γαμ... αδ.... Θα σε γα...».
Η αντίδραση του Γιάννη Αλαφούζου στις πρώτες ατάκες του προέδρου του Ολυμπιακού ήταν απλώς… «παραφέρεσαι», ενώ ανέφερε όταν συνέχισε την «επίθεση» του ο πρόεδρος του Ολυμπιακού: «Θα μου κλ....ς»!

«Σταμάτα να κάνεις έτσι. Σε ακούω. Σου δίνω τον χρόνο σου. Μην βιάζεσαι. Είσαι τόσο παχύς που βαριανασαίνεις και θα πάθεις τίποτα. Εδώ ήρθαμε για να μιλήσουμε», ήταν η απάντηση του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκού στα λεγόμενα του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος ήταν εξοργισμένος.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες ατόμων που ήταν παρόντα στη συνεδρίαση αλλά και από όσα διαρρέονται από διάφορες πηγές, στο σημείο αυτό ο Βαγγέλης Μαρινάκης σηκώθηκε από την θέση του και πέταξε το ποτήρι με το νερό πάνω στον Γιάννη Αλαφούζο. Οι άλλοι παρευρισκόμενοι συγκρατούσαν από την μία πλευρά τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού και από την άλλη τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού προσπαθώντας όλοι να δώσουν ένα τέλος στο επεισόδιο αυτό.

Από τον Παναθηναϊκό αναφέρουν ότι ο Αλαφούζος εξήγησε με κάθε λεπτομέρεια τις ενέργειες που έκανε η ΠΑΕ από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός ήταν ανένδοτος σε ότι αφορά την παρουσία του Μαρινάκη στη Λεωφόρο. «Είχαμε πει στην αστυνομία ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι κόκκινο πανί και δεν μπορεί να κινείται σε όλους τους χώρους. Μέχρι και φιμέ τζάμι είχαμε βάλει στο μπουθ για να μην φαίνεται, αλλά αυτός έκανε τα πάντα για να προκαλέσει. Δεν μπορεί να εξομοιώνεται με τη δική μου παρουσία στην Κρήτη. Εκεί ακολουθήσαμε πιστά τα τις οδηγίες της αστυνομίας, μπήκα στο γήπεδο ενώ είχε ξεκινήσει το παιχνίδι και σχεδόν δεν κατάλαβαν οι περισσότεροι αν είχα πάει ή όχι στο γήπεδο», τόνισε ο Αλαφούζος και όταν δέχθηκε ύβρεις από τον Μαρινάκη, απάντησε ως εξής:

«Σε ακούω. Μην βιάζεσαι. Σου δίνω το χρόνο σου, να πάρεις τις ανάσες σου και να ηρεμήσεις γιατί είσαι και χοντρός και δεν μπορείς να μιλήσεις».

Σε ότι αφορά τη στάση του Νίκου Μαχλά, ο οποίος κατηγορεί το «τριφύλλι», από τον Παναθηναϊκό τονίζουν πως: «λειτούργησε ως αβανταδόρος του Ολυμπιακού, κάνοντας και… πάσες στη συζήτηση. Ανάξιος και λίγος για να ασχοληθεί κανείς μαζί του».

Από τον Ολυμπιακό διαρρέεται ότι υπήρξε μεγάλη όξυνση ανάμεσα σε Μαχλά και Αλαφούζο με τον τελευταίο να αναφέρει…: «Εμείς πληρώνουμε, πληρώστε και εσείς». Ο Μαχλάς φώναξε «πληρώστε και εσείς», ενώ επανέφερε το θέμα της φορολογίας των εισιτηρίων.

Στο τέλος της συνεδρίασης ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού κ. Βαγγέλης Μαρινάκης αναφέρθηκε στα γεγονότα της Λεωφόρου και απευθυνόμενος στον Γιάννη Αλαφούζο είπε:

«Το πρωί στην σύσκεψη οι κύριοι Θεοδωρίδης, Καραπαπάς είχαν πει αναλυτικά όλα όσα θα συνέβαιναν, τα στυλό, τις φωτοβολίδες, τα πανό. Αντί να ζητήσετε συγγνώμη εσείς που στήσατε όλο αυτό το σκηνικό λέτε και ανοησίες για ηθικούς αυτουργούς και άλλα τέτοια. Είσαι απατεώνας, ένα κομπλεξικό ανθρωπάκι που κάθε φορά περιμένεις τον πατέρα σου να πληρώσει τα χρέη σου. Έχεις αποτύχει σε όλες σου τις δουλειές και δεν μπορείς να μιλάς για νομιμότητα. Ένας καταδικασμένος για λαθρεμπόριο! Πες μας τι έγινε με τους Αμερικανούς ομολογιούχους, πες μας τι έγινε με τις 500 οικογένειες του ΣΚΑΪ που άφησες στον δρόμο. Είσαι ένας αποτυχημένος, ένα παρανοϊκό ανθρωπάκι που το μόνο που ξέρεις είναι να πηγαίνεις έξω από τα γραφεία που Υπουργών και να ρουφιανεύεις και των τραπεζιτών να πάρεις δάνειο. Θα μιλήσεις εσύ για ηθική και ποδόσφαιρο;», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: