Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Καθόρλα: «Στη Μάλαγα δεν με έχουν συγχωρέσει»

Πέρασαν κοντά δυόμιση χρόνια από τη στιγμή που μετακόμισε στο Λονδίνο. Όλο αυτό το διάστημα, όμως, ο Σάντι Καθόρλα νιώθει ένοχος για το γεγονός ότι δεν πρόλαβε να αποχαιρετήσει το κοινό της Μάλαγα. Γνωρίζει πολύ καλά, μάλιστα, ότι πολλοί δεν του το έχουν συγχωρέσει.  
Με δηλώσεις του σε ισπανικό μέσο, ο μεσοεπιθετικός της Άρσεναλ αναφέρθηκε στην εσπευσμένη αποχώρησή του από την ισπανική ομάδα και ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τον κόσμο που περίμενε- μάταια εκ του αποτελέσματος- αποχαιρετιστήρια δήλωσή του!
«Έφυγα γιατί η ομάδα χρειαζόταν χρήματα. Υπήρχε αβεβαιότητα για το μέλλον στη Μάλαγα, ενώ η Άρσεναλ ήταν για μένα μια καλή ευκαιρία. Ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι δεν με έχουν συγχωρέσει για τον τρόπο που έφυγα. Όταν υπέγραψα στην Άρσεναλ τα πάντα έγιναν πολύ γρήγορα και έπρεπε να μετακομίσω αμέσως στο Λονδίνο. Η Άρσεναλ είχε ήδη ξεκινήσει προετοιμασία και έπρεπε να πάω εκεί για να περάσω ιατρικές εξετάσεις και μετά να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα στην Ολλανδία. Αυτό σημαίνει ότι δεν προλάβαινα να αποχαιρετήσω τους οπαδούς με συνέντευξη Τύπου», τόνισε χαρακτηριστικά ο διεθνής άσος και πρόσθεσε:
«Τελικά έγραψα ένα γράμμα. Ξέρω ότι σε πολλούς δεν άρεσε. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη που δεν μπόρεσα να τους αποχαιρετήσω. Ακόμα με ενοχλεί που δεν το έκανα για τους οπαδούς».
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: