Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Μοιρασμένες πιθανότητες για Βενγκέρ!

Ο Αρσέν Βενγκέρ απέφυγε να χαρακτηρίσει την Άρσεναλ φαβορί για το πρώτο παιχνίδι κόντρα στην Μονακό για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ λέγοντας πως κάθε ομάδα έχει 50% πιθανότητες για να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης.
Παράλληλα ο κόουτς των «κανονιέρηδων» τόνισε πως η ομάδα του έχει μάθει από τις αποτυχίες των περασμένων ετών στην διοργάνωση και πρόκειται να παρουσιαστεί σοβαρή από το πρώτο δευτερόλεπτο στο «Emirates» για να μην δεχθεί γκολ που ενδεχομένως να την αποκλείσει στην συνολική διαφορά τερμάτων.
«Δεν ξέρω αν είμαστε φαβορί ή όχι. Για μένα οι πιθανότητες είναι 50-50. Κάθε φορά που παίξαμε εκεί κερδίσαμε δύσκολα. Πάντα το ματς κρίνεται στο ένα γκολ. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά σε κάθε περίπτωση.
Τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχουμε μείνει εκτός από ομάδες που έχουν κατακτήσει την διοργάνωση και αυτό που μάθαμε είναι πως αυτό έγινε εξαιτίας των εκτός έδρας γκολ ή για ένα μόνο γκολ. Έτσι, αποδεικνύεται πως κάθε λεπτό σε αυτά τα παιχνίδια είναι πολύ σημαντικό. Έχουμε αποκλειστεί, ναι, αλλά μόλις για λίγο. Θέλουμε να συνεχίσουμε, ακόμη κι αν το κάνουμε στο νήμα.
Κάθε περασμένη σεζόν από αυτές τις τέσσερις ήμασταν απογοητευμένοι κυρίως γιατί τις τρεις φορές δεχθήκαμε γκολ στην έδρα μας στα πρώτα 30 λεπτά. Αυτό το γκολ μας πετούσε εκτός. Μάθαμε από αυτό και μπορούμε να το δείξουμε την Τετάρτη» ανέφερε στην συνέντευξη Τύπου.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: