Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Τι έχει να πει ο Γλέζος για τη ζούγκλα της Λεωφόρου;

Χείμαρρος ο Αποδυτηριάκιας στο SportDog, τα χώνει στον νέο υπουργό αθλητισμού για τα επεισόδια στο ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός. Τι σχέση έχει ο "παππούς" του ΣΥΡΙΖΑ; Της πουτάνας το μαγκάλι στο ντέρμπυ. Πρέπει να είσαι και πολύ μαλάκας αν περίμενες ότι η ποδοσφαιρική αναμέτρηση των κοτζαμπάσηδων Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού δεν θα είχε τέτοιες ακρότητες, που για μια φορά ακόμα θα διέσυραν διεθνώς τη χώρα μας. Ο καφρισμός, όπως λέμε σοσιαλισμός, εκδημοκρατισμός, κωλομπαρισμός, έδειξε πάλι το φωτογενές πρόσωπό του.
Για τη ζούγκλα της Λεωφόρου δεν άκουσα ούτε μια λαλιά από τον υπουργό αθλητισμού σύντροφο Κοντονή. Κρύφθηκε ο κύριος. Μας ζάλισε τον έρωτα πριν ακόμα αναλάβει με καταπελτώδεις δηλώσεις, μάλιστα συναντήθηκε με Μαρινάκη και Αλαφούζο. Σε δουλειά να βρισκόμαστε.
Καλό το μπλα-μπλα, καλές και οι φωτογραφίες της υπουργάρας με τους κυρίους της πιάτσας, που αλληλοκατηγορούνται, που κάνουν σκέτο μπουρδέλο το χώρο του ποδοσφαίρου μ΄ όλα όσα αμολάνε. Επί της ουσίας, τι γίνεται; Υπάρχουν οι θεσμοί, θα πει ο μπάμιας. Η αθλητική δικαιοσύνη, οι κανονισμοί, όργανα, οι ομοσπονδίες.
Παπάρια, σου λέει ο αποδυτηριάκιας. Τίποτα δεν υπάρχει. Όσο στήνονται τα όργια στα γήπεδα, μάλιστα όσο το γνωρίζουμε εκ των προτέρων τι θα προκύψει σ΄ ένα ντέρμπυ, τίποτα δεν υπάρχει.
Ο σύντροφος Μανώλης Γλέζος, η πρώτη φίρμα του Σύριζα, βγήκε στο μπαλκόνι κι είπε ότι κοροϊδέψανε τον λαό. Στήσαμε κώλο στους δανειστές, τίποτα δεν άλλαξε, η τρόικα είναι τρόικα, το μνημόνιο θα ΄ναι μνημόνιο. Για τις αθλιότητες που θα τις εξαφάνιζε ο υπουργός του Σύριζα τι έχει να μας πει ο παππούς;

ΕΝΑΣ ΓΡΑΦΙΚΟΣ, ΞΕΜΩΡΑΜΕΝΟΣ είναι ο Μανώλης Γλέζος, γράφει την αλήθεια ο apodytiriakias.gr

Σου λέω μια βαρειά κουβέντα. Όλοι, κι όταν λέω όλοι εννοώ όλοι, αυτοί που πασχίζουν για το καλό του λαού, τον έχουν στη ξευτύλα τον λαό. Για παράδειγμα ο σύντροφος Μανώλης Γλέζος. Η πλάκα. Το νούμερο. Η γραφικότητα.
Ζητάω συγνώμην από τον ελληνικό λαό, είπε ο ξεμωραμένος Μανώλης Γλέζος. Ζητάω συγγνώμην διότι άλλα λέγαμε σα Σύριζα στον λαό, άλλα έγιναν. Ζητάω συγγνώμην απ' αυτούς που ψήφισαν Σύριζα και καλώ τα μέλη του κόμματος να διαφωνήσουν.
Για μια στιγμή. Είναι πολύ αλαζονικό να ζητάει κάποιος συγγνώμην από εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους. Πρέπει να έχει σαλέψει κάποιος αν θεωρεί ότι αυτός, μόνον αυτός είχε πείσει τον κόσμο να ψηφίσει Σύριζα. Ότι επειδή αυτός, ειδικά αυτός, συμμετείχε στο κόμμα, ο Σύριζα θα ήταν συνεπής σύμφωνα με όσα είχε δεσμευτεί, εξαγγείλει, υποσχεθεί, όλα αυτά τα σάπια που λένε τα κόμματα σαν αντιπολίτευση. Διότι αν δεν τα πούνε έτσι δεν θα εκλεγούνε. Τόσο απλά.
Κοροϊδέψανε τον λαό, λέει ο Γλέζος. Τα βρήκαμε μ' ένα νέο μνημόνιο, που δεν το λέμε μνημόνιο αλλά «Συμφωνία με τους δανειστές», και την τρόικα τη λέμε «θεσμούς».
Να το ξαναπώ. Όλοι αυτοί που μιλάνε για το καλό του λαού είναι απατεώνες, έστω αφελείς. Ο λαός είναι με τον Σύριζα, ακόμα κι αν έκανε κωλοτούμπα! Ποιος έχει τα άντερα να το πει αυτό; Όλοι λειτουργούν την «ηρωοποίηση» του λαού. Την αγιοποίηση του λαού.
Και είπανε από τον Σύριζα ότι ο Γλέζος δεν κατάλαβε τι έγινε στις διαπραγματεύσεις στο Eurogroup. Ότι δεν είναι καλά πληροφορημένος. Φοβερά πράγματα. Για τόσο ξευτύλα. Ότι, δηλαδή, το κορυφαίο στέλεχος του Σύριζα είναι για κλωτσές. Δεν ξέρει τι του γίνεται. Κι όχι μόνον αυτό. Ξεσηκώνει τον κόσμο χωρίς να γνωρίζει τη νέα συμφωνία με τους δανειστές.
Τελικά, ποιος είναι ο μαλάκας της παρέας; Ο Γλέζος που θαρρούσε ότι ο Σύριζας στην πράξη θα ήταν κάτι άλλο. Ο Τσίπρας και οι δικοί του που ποντάριζαν σ' έναν ξεροξεκούτη. Ο λαός που περίμενε να καταργηθεί η τρόικα και το μνημόνιο. Ποιος, ρε, παιδί μου, για να κάνουμε ταμείο;

*Πηγή: sportdog.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: