Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Κούμαν: «Ο Φαν Χάαλ φοβίζει τους παίκτες του»

Στην… σέντρα έβγαλε τον Λουίς φαν Χάαλ ο Ρόναλντ Κούμαν, λέγοντας πως ο συμπατριώτης του και πρώην συνεργάτης του, φοβίζει και πιέζει υπερβολικά τους παίκτες όποιας ομάδας έχει προπονήσει.
Οι δυο τους είχαν συνυπάρξει στον πάγκο της Μπαρτσελόνα για μία διετία, με τον κόουτς της Σαουθάμπτον να αναφέρει για τον αντίπαλό του στην Πρέμιερ Λιγκ και προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:
«Είναι γεγονός πως υπάρχει φόβος στην ομάδα του. Όταν παίρνεις τον Φαν Χάαλ για προπονητή, αποκτάς ποιότητα, αλλά και κάποιον που νομίζει πως τα ξέρει όλα και προκαλεί αντιπαραθέσεις. Όταν έχεις τον Φαν Χάαλ ξέρεις ότι υπάρχει φόβος και αυτό δεν είναι πάντοτε καλό.
Ήμουν βοηθός του στην Μπαρτσελόνα μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο του 1998 και έμαθα πολλά γι’ αυτόν και από αυτόν, αλλά υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσά μας όσον αφορά τις μεθόδους. Ο τρόπος που διαχειρίζεται τους ποδοσφαιριστές του είναι εντελώς διαφορετικός.
Δεν ασκώ τόσο μεγάλη πίεση στους ποδοσφαιριστές μου, δεν τους φορτώνω με βάρη. Οι παίκτες χρειάζονται κάποιον που να στέκεται πιο πολύ δίπλα τους, κάποιον πιο ήρεμο».
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: