Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

«Δεν έκανα καμιά προκλητική δήλωση κατά του Άρη»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο γενικός αρχηγός της Δόξας Δράμας, Ηλίας Χατζηελευθερίου και μίλησε για το θέμα των εισιτηρίων που δημιουργήθηκε με τον Άρη. Παράλληλα, έκανε παρέμβαση και ο πρόεδρος της ομάδας, Ηλίας Βουγιουκλής, ο οποίος τόνισε από την μεριά του πως δεν έκανε καμιά προκλητική δήλωση κατά των «κιτρίνων» αναφορικά με το θέμα που έχει προκύψει. 
Νωρίτερα, ο πρόεδρος της Δόξας Δράμας, είχε αναφέρει πως ο Άρης έχει ένα οργανωμένο οπαδικό κίνημα, που κάποιοι συνηθίζουν να δημιουργούν επεισόδια.  Όπως είναι λογικό, οι δηλώσεις του προκάλεσαν την έκρηξη των ανθρώπων του Άρη που ζητούν επέμβαση από τον Υφυπουργό Αθλητισμού.
Διαβάστε παρακάτω αναφορικά και με τα δυο ζητήματα:
Αρχικά στον Arena FM , τόνισε ο αρχηγός της Δόξας Δράμας, Ηλίας Χατζηελευθερίου:
«Είμαστε μια ομάδα ατόμων, περίπου 10 άτομα και προσπαθούμε όλοι να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό».
Για την βία στα ελληνικά γήπεδα:
«Όλοι μιλάν για την βία στα γήπεδα αλλά δεν τα εννοούν».
Για το θέμα των εισιτηρίων:
«Έχουμε επικοινωνήσει και μας ζήτησαν 500 εισιτήρια. Εμείς ξέρουμε πως θα έρθουν παραπάνω άτομα και η κερκίδα που έχουμε ετοιμάσει θα είναι η κερκίδα με τα εισιτήρια των 10 ευρώ. Αν μας πουν πως ο αριθμός είναι μεγαλύτερος και έρθουν παραπάνω άτομα όπως είναι λογικό τότε μπορεί να κάνουμε μια άλλη διευκόλυνση στην τιμή και να αντιμετωπίσουμε διαφορετικά το θέμα. Δεν θέλω να… ρίξω λάδι στη φωτιά για όλα όσα ακούγονται. Δεν θέλουμε να δημιουργήσουμε προβλήματα σε κανέναν και αν μας ζητήσει ο Άρης 2.000 εισιτήρια θα κοστίζουν 5 ευρώ. Δεν έχουμε πρόβλημα με καμία ομάδα και ο πρώτος στόχος μας ήταν η άνοδος».

Στην συνέχεια έκανε παρέμβαση στη συζήτηση και ο πρόεδρος της Δόξας Δράμας, Ηλίας Βουγιουκλής, όπου τόνισε:
«Εμείς απλά έχουμε πει πως αν κάποιοι οπαδοί προσπαθήσουν να κάνουν κάποια έκτροπα θα απομακρυνθούν και δεν θα μπουν καθόλου. Εμείς φημιζόμαστε για την καλή φιλοξενία μας. Είπαμε πως πρέπει το παιχνίδι να γίνει σε ομαλά πλαίσια και να κερδίσει ο καλύτερος. Εμείς θα αποφασίσουμε πόσα εισιτήρια θα δώσουμε και θα είναι όσα ζητήσει ο Άρης. Δεν γίνεται να ζητάν μόνο 500 εισιτήρια, οι άλλοι τι θα γίνουν; Αν ζητήσουν 2.000 εισιτήρια θα δοθούν με την τιμή των 5 ευρώ. Δεν ξέρω γιατί ο Άρης μεγάλωσε το θέμα. Εγώ δεν θα κοιτάξω την ανακοίνωση του Άρη. Μπήκα εθελοντικά τον Σεπτέμβριο για να βοηθήσω την Δόξα. Δεν ξέρω αν ο Άρης ήθελε να «φουσκώσει» το θέμα. Εγώ δεν έκανα καμιά προκλητική δήλωση κατά του Άρη.  Αρχικά ο Άρης ζήτησε 300 εισιτήρια και ήθελε 5 ευρώ το εισιτήριο. Δεν γίνεται αυτό όμως. Δεν γίνεται ο Δραμινός να πληρώσει 10 και ο Άρης 5 ευρώ. Αν πάρουν βέβαια 2.000 εισιτήρια αλλάζει το θέμα. Εμείς θέλουμε να είμαστε φίλοι με όλους. Θέλουμε να γίνει ένα καλό παιχνίδι, να μην ξεσηκωθούν οι φίλαθλοι και να κερδίσει ο καλύτερος. Δεν είμαστε χωριό και δεν έχουμε ανάγκη από 3.000 αλλά θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Καλώ τους φιλάθλους του Άρη και θέλουμε να αποφύγουμε ότι μπορεί να γίνει. Η φιλοξενία μας θα είναι πολύ καλή. Ο κόσμος δεν ξέρει τι ομάδα είμαι αλλά δεν πρόκειται να έχω πρόβλημα με τον Άρη. Θα βάλουμε εκδοτήρια και θέλουμε να δούμε τι εισιτήρια θα ζητήσει ο Άρης. Θα στείλουμε επιστολή αν χρειάζεται στον Άρη για να μην μαλώνουμε χωρίς λόγο».
Για το ποια από τις ομάδες στην κορυφή μπορεί να ανεβεί:
« Οι ομάδες έχουν σχεδόν το ίδιο ταλέντο. Όλες οι ομάδες είναι ισοδύναμες».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: