Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

«Λειτουργούμε σαν οικογένεια»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο καλαθοσφαιριστής του ΠΑΟΚ,  Δημήτρης Χαριτόπουλος και μίλησε για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό αλλά και την γενικότερη κατάσταση στον «Δικέφαλο».
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για το χτύπημα στο κεφάλι του:
«Ήταν ένα χτύπημα στο παιχνίδι, έκανα πέντε ράμματα επί τόπου όταν χτύπησα σε μια διεκδίκηση της μπάλας με τον Φώτση. Βέβαια, το περίεργο ήταν πως η μπάλα ήταν για τον Παναθηναϊκό μετά αλλά αυτά συμβαίνουν».
Για το πώς χάθηκε το παιχνίδι:
«Ξέραμε πως παίζαμε με μια μεγάλη ομάδα, επιπέδου Ευρωλίγκας και γνωρίζαμε πως θα είναι κλειστό ματς καθώς υπήρχε άγχος και στους δύο. Κάναμε πολλές προσπάθειες για να βρεθούμε κοντά στο σκορ, βάλαμε ένα μεγάλο σουτ αλλά έγιναν και πολλά μέσα στο γήπεδο. Πιστεύω πως αξίζαμε την νίκη και παρά το άγχος και τα κακά ποσοστά που είχαμε στο ξεκίνημα, ισοφαρίσαμε στο τέλος. Από την αρχή ξέραμε πως το παιχνίδι θα πάει στο τελευταίο σουτ. Το θέλαμε πολύ το παιχνίδι το σκορ ήταν χαμηλά και δυστυχώς έγινε αυτό που έγινε στο τέλος».
Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ:
«Ο κόσμος μας στήριξε απίστευτα ακόμα και όταν χάσαμε. Η συμπεριφορά τους ήταν άψογη, δεν έγινε τίποτα και μας στήριξαν. Αυτό το παιχνίδι έδειξε πως ο κόσμος του ΠΑΟΚ μπορεί να στηρίξει την ομάδα και η Ευρωλίγκα κοιτάει τέτοιες ομάδες κόσμιες. Ο ΠΑΟΚ θα είναι διαφήμιση στην Ευρώπη».
Για τις σχέσεις του με τον ΠΑΟΚ:
«Έχω μεγάλους δεσμούς με την ομάδα. Έζησα το εξωτερικό και πλέον είμαι απίστευτα χαρούμενος που είμαι στον ΠΑΟΚ. Του χρόνου δεν έχω συμβόλαιο αλλά θέλω πάρα πολύ να μείνω. Αυτή την στιγμή προέχουν οι στόχοι της ομάδας».
Για τις οικονομικές διαφορές του ΠΑΟΚ με Ολυμπιακό – Παναθηναϊκό:
«Έχουν παίκτες με μεγάλες εμπειρίες αλλά ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ και ο Άρης ή ο Ηρακλής με ένα σοβαρό μπάτζετ και μια σοβαρή οργάνωση μπορούν να χτυπήσουν τους δύο μεγάλους. Τα πολλά εκατομμύρια κάνουν την διαφορά αλλά οι ομάδες μας μπορούν να είναι κοντά. Αν εξαιρέσουμε Σπανούλη – Διαμαντίδη που δεν τους φτάνουν ούτε 10 ξένοι οι Έλληνες είναι ίδιου επιπέδου και την διαφορά την κάνουν οι ξένοι. Δεν χρειάζεται να πάρεις όμως ξένο από το πρώτο ράφι αν κάνεις το βήμα παραπάνω διοικητικά».
Για το γεγονός πως όλοι στην διοίκηση του ΠΑΟΚ γνωρίζουν το άθλημα:
«Μιλάμε την ίδια γλώσσα και λειτουργούμε σαν οικογένεια. Η διοίκηση κοιτάει να δημιουργήσει τις καλύτερες συνθήκες για τον παίκτη. Ξέρουν να λειτουργούν την ομάδα στα χειρότερα και πρέπει να τρέξουν τον ΠΑΟΚ και στα επόμενα χρόνια».
Για τον στόχο του ΠΑΟΚ:
«Υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμα και ο στόχος είναι η τρίτη θέση».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: