Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Η αχίλλειος πτέρνα του Μέσι!!

Είναι κατά πολλούς, ίσως και τους περισσότερους, ο κορυφαίος. Όμως ακόμη και ο Λιονέλ Μέσι φαίνεται πως έχει μια αδυναμία. Τα πέναλτι…

Η αχίλλειος πτέρνα του Μέσι
Ψάχνεις να βρεις ψεγάδι στο παιχνίδι του και δεν μπορείς. Να όμως που και η ποδοσφαιρική τελειότητα δεν είναι αψεγάδιαστη. Ακόμη και ο μεγάλος Λιονέλ Μέσι δεν είναι αλάνθαστος. Τα πέναλτι εξελίσσονται σε αχίλλειο πτέρνα για τον Αργεντινό σταρ της Μπαρτσελόνα.

Το πέναλτι που απέτυχε να μετατρέψει σε γκολ στο φινάλε του αγώνα με τη Σίτι στο Μάντσεστερ μπορεί να μη στοίχισε πολύ στην ομάδα του, που έφυγε με 2-1 αντί με 3-1 από το Νησί, αλλά ήρθε να δώσει συνέχεια σε ένα αρνητικό στατιστικό στοιχείο.

Ο «Λέο» έχει αποτύχει πλέον στα πέντε από τα δέκα τελευταία πέναλτι που έχει εκτελέσει με «Μπάρτσα» και εθνική Αργεντινής. Παράλληλα μετρά τρία χαμένα στο Champions League, όσα έχουν και οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Αντρέι Σεφτσένκο, ενώ δύο περισσότερα έχει ο Τιερί Ανρί κι ένα ο Ρουντ Φαν Νίστελροϊ.

Συνολικά δεν έχει κάνει γκολ τα 13 από τα 59 πέναλτι που έχει εκτελέσει στην Μπαρτσελόνα, την ώρα που στον ίδιο ακριβώς αριθμό προσπαθειών ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τη Ρεάλ Μαδρίτης έχει αποτύχει σε μόλις πέντε.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: