Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

Ο Βαρουφάκης φταίει για το κοράκι στο Κίεβο!!

Τρελό χώσιμο του Αποδυτηριάκια στον SportDog για το σχόλιο που γράφτηκε στο twitter από πολιτικό πρόσωπο, μετά την ήττα του Ολυμπιακού από την Ντνίπρο στην Ουκρανία. Πάρτε το σαν αστείο αυτό που θα διαβάσετε. "Τα ΄σπασε η κυβέρνηση με όλη την Ευρώπη και την πληρώνει στη διαιτησία ο Ολυμπιακός". Γελάσατε; Σίγουρα, όχι. Πράγματι, είναι μαλακία να το διασκεδάσει κάποιος διαβάζοντας μια ανοησία. Μία δήθεν αστειότητα. Αν, βέβαια, ο συντάκτης της μαλακίας στο twitter το έγραψε για πλάκα. Άγνωστο!
Πιθανόν και να το εννοεί. Ότι επειδή η κυβέρνηση του Σύριζα το παίζει τσαμπουκαλήδικα με τους δανειστές μας, επειδή ο Βαρουφάκης κάνει μαγκιές, πήρε ένα μάθημα ο Ολυμπιακός από το αυστριακό κοράκι, να καταλάβουν οι Έλληνες μέχρι πού φθάνουν τα νταηλίκια τους.
Ο στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά κύριος Μουρούτης είναι αυτός που ανεκάλυψε, που ερμήνευσε τη ...δυσφορία των Ευρωπαίων εταίρων μας με την υποτιθέμενη εχθρική διαιτησία στο Ντνίπρο-Ολυμπιακός 2-0.
Φοβερά πράγματα. Να έχεις μια υπεύθυνη δημόσια θέση και στο βαθμό που σου ανήκει μια άλφα υπευθυνότητα ως George Mouroutis και να ασχολείσαι το ίδιο βράδυ, στις 19 Φεβρουαρίου, με την ...πολιτικοποίηση μιας ποδοσφαιρικής σφυρίκτρας. Είμαστε για κλωτσές.

Ο ΜΙΤΣΕΛ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ τον Περέιρα πώς να γλυτώσει το κεφάλι του, γράφει ο apodytiriakias.gr  

Αυτό δεν είναι ομάδα και πες μου εσύ τις παπαρδέλες σου. Για τον Σαντάνα, τον Κλάπτον και τον Μπι Μπι Κινγκ. Το ξέρω τώρα ότι σου ξίνισε κι αυτός ο ασχημομούρης ο Περέιρα. Τουλάχιστον ο Μίτσελ ήταν μοντελάκι. Ετσι δεν είναι;
Να πάμε στην ουσία. Ο Ολυμπιακός είναι μια λεγεώνα με μισθοφόρους που παίζουν για την πάρτη τους και περιμένουν την ώρα που θα εξαργυρώσουν τις όποιες εμφανίσεις τους με μια μεταγραφή. Αντε βρες άκρη.
Στη μέση της κατάστασης ο Περέιρα που το πιθανότερο είναι να πάει άκλαφτος παρότι δικαιούται να πει: «Παρέλαβα χάος από τον Μίτσελ». Δε θα έχει άδικο.
Ο Ισπανός δημιούργησε το χάος, εξυπηρετώντας όμως μια πολιτική που προφανώς συναποφασίστηκε με τη διοίκηση. Και προσπαθούσε να μαζέψει τα πράγματα παίζοντας μπάλλα με τους όρους του, με τους παίκτες του και οι υπόλοιποι στην άκρη. Γι` αυτό τον έστειλαν αδιάβαστο τελικά τον Μίτσελ. Επειδή είχε στην απέξω τον Αφελάι, τον Κασάμι, τον Ντοσεβί, τον Τζιμάκο τον Ντουρμάζ, μπορεί και τον Τζιμάκο τον Πανούση.
Μεγάλη μπάλλα βλέπουμε τώρα που είναι όλοι μέσα! Ετσι δεν είναι; Τι μπορεί να κάνει ο Περέιρα; Να σου πω εγώ. Να στείλει μερικούς στην εξέδρα για παραδειγματισμό. Δηλαδή, να γίνει Μίτσελ. Την ίδια συμβουλή θα του έδινε κι ο ίδιος ο Μίτσελ. Χαίρεται.

*Πηγή: sportdog.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: