Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Νοκ-άουτ με κλωτσιά στο πρόσωπο ο γκολκίπερ της Ρίβερ Πλέιτ!! (video)

Συμβαίνει συχνά στα ποδοσφαιρικά γήπεδα αλλά δεν παύει να είναι οδυνηρό ακόμα και για τους …θεατές. Ο λόγος για τους τραυματισμούς τερματοφυλάκων στη διάρκεια αγώνα  όταν ηρωικά πέφτουν στα πόδια αντιπάλου για να τον σταματήσουν.
Ένα ακόμα ανάλογο φαινόμενο έλαβε χώρα  στον Ισημερινό  προχθές στη διάρκεια της αναμέτρησης της Ρίβερ Πλέιτ  (απλή συνωνυμία με την γνωστή ομάδα της Αργεντινής) κόντρα στην  Ντεπορτίβο Κουένσα για το πρωτάθλημα της χώρας της Λατινικής Αμερικής. Πιο συγκεκριμένα ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων  Χουάν Μολίνα επεχείρησε έξοδο στα πόδια του επιθετικού της Ντεπορτίβο  Φρέντι Αραούχο που ήταν έτοιμος να εκμεταλλευτεί αδράνεια στην άμυνα της Ρίβερ Πλέιτ. Δυστυχώς για τον Μολίνα  αν και η αντίδραση του ήταν αποτελεσματική ο αντίπαλος του τον …φιλοδώρησε πάνω στη διεκδίκηση με μία κλωτσιά στο πρόσωπο και ο άτυχος γκολκίπερ χρειάστηκε να γίνει αναγκαστική αλλαγή.
Παρά την απώλεια του όμως η φιλοξενούμενη ομάδα πήρε δραματική νίκη 2-1 με γκολ στις καθυστερήσεις και είναι στην 2η θέση της βαθμολογίας  δύο βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Ιντεπεντιέντε ντελ Βάγιε.




*Πηγή: onsports.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: