Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Παπαϊωάννου: «Όσοι στήνουν αγώνες, θα τα βρουν μπροστά τους» (audio)

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στην Σέντρα», φιλοξενήθηκε ο μεγαλομέτοχος της Λαμίας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, και μίλησε για το χθεσινό επεισοδιακό παιχνίδι του Καυτανζογλείου αλλά και την αποχώρησή του από την προεδρία της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Αποχωρώ από την προεδρία της Λαμίας και από το δ.σ., όχι όμως από την ομάδα. Δε μπορώ να πετάξω τις μετοχές μου στη θάλασσα».

Για τους λόγους της αποχώρησής του: «Για ότι μπορεί να φανταστεί κανείς. Δεν με χαροποιεί καθόλου το σημείο όπου βρίσκεται το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο καθένας έχει μυαλό, μπορεί να ερμηνεύσει τις δηλώσεις μου και τα λόγια μου».

Για το αν στήνονται παιχνίδια στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Εσείς τι πιστεύετε; Τι είδατε χτες; Έχω την αίσθηση πως στήνονται παιχνίδια. Δεν έχω παίξει ποτέ στη ζωή μου στοίχημα, αν κάποιος ισχυριστεί το αντίθετο, να μου τον φέρετε. Στο ποδόσφαιρο μπήκα για χόμπι, είμαι λάτρης του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού. Κάποια πράγματα τα ήξερα, κάποια δεν τα περίμενα».

Για το αν του «φάγανε» λεφτά στο ποδόσφαιρο για να του πουλήσουν «υπηρεσίες»: «Σίγουρα έχασα χρήματα στο ποδόσφαιρο, διότι μπορεί να υπερτιμήθηκαν τα συμβόλαια κάποιων παικτών. Όχι όμως με αυτόν τον τρόπο, γιατί δε μου το επιτρέπει το ήθος μου και ο χαρακτήρας μου. Υπήρξαν πολλοί που χτυπούν πόρτες, αλλά «έφαγαν πόρτα». Υπάρχουν άτομα που λυμαίνονται το ποδόσφαιρο και οι πιο πολλοί αέρα πουλάνε. Υπάρχουν όμως και κάποιοι που έχουν δύναμη να κάνουν κάποια πράγματα. Εγώ δεν έχω κάνει ποτέ μου τέτοια πράγματα στο ποδόσφαιρο, το δείχνει η πορεία μου και όσοι τα κάνουν, θα τα βρουν μπροστά τους. Εγώ βάζω πάνω από όλα την αξία τη δική μου και της οικογένειάς μου. Σήμερα είμαι χαρούμενος που φεύγω. Περνάω από την πλατεία της Λαμίας και με χαιρετούν και με χειροκροτούν. Έχει μεγάλη σημασία για μένα η αποδοχή του απλού κόσμου. Η Λαμία, από χθες, είναι πιο δυνατή. Το ποιος θα τη διοικήσει και θα πάρει τις μετοχές, είναι άλλο θέμα».

Για την επόμενη μέρα: «Θα παραμείνω στην ομάδα ως απλός φίλαθλος γιατί αγαπάω το ποδόσφαιρο, παρ’ όλα τα στραβά και τα ανάποδα και όλα τα ευτράπελα. Ειλικρινά πρέπει να βοηθήσουμε όλοι ώστε να πάει κάποτε μπροστά αυτό το κακόμοιρο ποδόσφαιρο. Από μόνος του ο εκάστοτε υπουργός, δεν μπορεί να κάνει τίποτε. Όλοι μας φταίμε. Μερικοί νομίζουμε ότι εξυπηρετούμαστε προσωρινά, αλλά το μόνο που κάνουμε είναι να θάβουμε το άθλημα. Χθες, ο 7χρονος γιος μου με ρώτησε “ξέρουν το αποτέλεσμα πριν παίξουν μπάλα;”. Δεν του απάντησα. Χαμογέλασα».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΝΟΥΡΓΙΑΣ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΣΤΟ METROPOLIS 95,5 KAI ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ»

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style


*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: