Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Παπαδόπουλος: «Δεν πίστευα στα μάτια μου»

Δεν… πίστευε σε αυτά που έβλεπε από την διαιτησία του κ. Αντωνίου στην αναμέτρηση με τον Ηρακλή ο προπονητής της Λάρισας, Σούλης Παπαδόπουλος, όπως δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Παπαδόπουλος: «Δεν πίστευα στα μάτια μου»
Ο τεχνικός της ΑΕΛ μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για την μεγάλη νίκη της Λάρισας στο Καυταντζόγλειο κόντρα στον Ηρακλή και την πρόκριση στα play off της Football League.

Ο 47χρονος Έλληνας τεχνικός στάθηκε ιδιαίτερα στην διαιτησία του κ. Αντωνίου που λίγο έλλειψε να στερήσει το εισιτήριο των Play Off για την Λάρισα.

Επίσης, δεν παρέλειψε να σταθεί στην μάχη για την άνοδο αλλά και στο «διάβασμα» της εκτέλεσης πέναλτι του Περόνε.

Την επίθεση στους τεχνικούς του βαν της τηλεοπτικής μετάδοσης της αναμέτρησης με τον Ηρακλή:

«Είναι ότι χειρότερο για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πρέπει να σταματήσουν αυτά κάποια στιγμή και οι υπαίτιοι να τιμωρηθούν. Eίναι καταδικαστέα αυτά τα γεγονότα».

Την διαιτησία στο Καυταντζόγλειο:

«Δεν πίστευαν αυτά που έβλεπαν τα μάτια μου μετά το 83’. Δεν μπορώ να καταλάβω τι έδωσε αυτός ο άνθρωπος. Επειδή υπάρχουν άτομα και παρατηρητές που τους ελέγχουν ελπίζω να κριθεί κατάλληλα γιατί δεν κάνουν καλό στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Μετά το γκολ μας, έδωσε δέκα φάουλ υπέρ του Ηρακλή έξω από την περιοχή από την περιοχή μας. Πήραμε τόσες κάρτες χωρίς να δώσει καμία στον Ηρακλή. Κάποια στιγμή τα… χάσανε και οι οπαδοί του Ηρακλή σε ένα παιχνίδι που ήταν στην κόψη του ξυραφιού δεν πίστευαν στα μάτια τους με αυτά που έβλεπαν».

Το αν περίμενε πως ο Περόνε θα εκτελέσει έτσι το πέναλτι:

«Τα πέναλτι του Ηρακλή συνήθως τα εκτελεί ο Πουρτουλίδης και στη Λαρισα στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου το είχε κάνει ο ίδιος παίκτης. Ο Περόνε στα δέκα πέναλτι τα έξι τα εκτελεί με αυτόν τον τρόπο. Ήμουν σίγουρος ότι θα το κάνει έτσι γιατί τον έχω παρατηρήσει και άλλες φορές να το κάνει. Είχαμε μιλήσει με τον Αποστολίδη τόσο εγώ όσο και ο προπονητής των τερματοφυλάκων, ο οποίος τον είχε συμβουλεύσει να μείνει όρθιος».

Το αν υπάρχουν ελπίδες για την ΑΕΛ:

«Νομίζω πως στον ψυχολογικό τομέα το χθεσινό αποτέλεσμα μπορεί να βοηθήσει. Αν κερδίσουμε τον Ηρακλή στα μεταξύ μας παιχνίδια ίσως καταφέρουμε να μπούμε σφήνα. Πιστεύω ότι θα δούμε πραγματική μάχη. Αν είμαστε τυχεροί στην κλήρωση και πέσει Ηρακλής – ΑΕΚ πρώτη αγωνιστική και μετά παίξουμε εμείς ίσως να έχουμε κάποια ευκαιρία».

Το επίπεδο των ομάδων που θα «κοντραριστούν» στα Play off:

«Εμένα μου αρέσουν οι ομάδες που έχουν προσωπικότητα στο γήπεδο όπως ο Ηρακλής. Η ΑΕΚ έχει μεγάλο βάθος και τους επιπλέον πόντους. Νομίζω πως από εκεί και πέρα οι υπόλοιπες ομάδες βρίσκονται περίπου στο ίδιο επίπεδο. Όλοι μπορούν να κερδίσουν τον οποιοδήποτε. Μεγάλο ρόλο θα παίξει η κούραση των ποδοσφαιριστών και το πως θα μπορέσουν οι ομάδες να το διαχειριστούν καλύτερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: