Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Έκλεισε φιλικό Ελλάδα-Πολωνία!!

Φιλικό τεστ με την Πολωνία θα δώσει η Ελλάδα τον Ιούνιο, όπως γνωστοποίησε η ΕΠΟ, ενώ ενέκρινε το αίτημα της Λίγκας όπως εκπαιδεύει, πιστοποιεί και ελέγχει η ίδια τους υπευθύνους ασφαλείας των ΠΑΕ.

Έκλεισε φιλικό Ελλάδα-Πολωνία
Η Εθνική ομάδα κάνει μια νέα αρχή με τον Σέρχιο Μαρκαριάν στον πάγκο της και έστω κι αν οι ελπίδες της έχουν πλέον λιγοστέψει θα τα δώσει όλα στα εναπομείναντα παιχνίδια της προκριματικής φάσης του Euro 2016.

Στις 13 Ιουνίου έχει το επίσημο ματς με τα Ν. Φερόε και ακολούθως θα δώσει φιλικό με την Πολωνία. Όπως ενημέρωσε η ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία μετά το σημερινό (6/4) διοικητικό συμβούλιο, το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στις 16 Ιουνίου στο Γκντανσκ.

Επιπλέον, μετά από αίτημα του ιδρύματος “Make a wish” η ΕΠΟ θα συμβάλει στη διεξαγωγή του φιλανθρωπικού αγώνα μεταξύ της Εθνικής Ανδρών 2004 και παλαιμάχων του ΠΑΟΚ. Τα έσοδα θα διατεθούν στο ογκολογικό τμήμα του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά:

"Το διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία του συνεδρίαση έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις.

-Η ετήσια τακτική γενική συνέλευση των Ενώσεων μελών της να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19/6/2015 και ώρα 10:00 σε αίθουσα των εγκαταστάσεων της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής επί της λεωφόρου Βικέλα.

-Ενέκρινε το αίτημα της Super League όπως εκπαιδεύει, πιστοποιεί και ελέγχει η ίδια τους υπευθύνους ασφαλείας των ΠΑΕ από τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

-Θα θέσει υπό την αιγίδα της, μετά από σχετικό αίτημα του ιδρύματος «Make a wish», τον φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ της Εθνικής Ανδρών 2004 και ομάδας παλαιμάχων του ΠΑΟΚ, που θα διεξαχθεί για φιλανθρωπικό σκοπό στο γήπεδο «Τούμπας» στις 13/5/2015 και τα έσοδα του οποίου θα δοθούν στο ογκολογικό τμήμα του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης.

-Να διεξαχθεί στις 16/6/2015 στην πόλη Γκντανσκ φιλικός αγώνας της Εθνικής Ανδρών με την αντίστοιχη της Πολωνίας".

Δεν υπάρχουν σχόλια: