Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

«Δεν ήθελαν ντοκουμέντα»!

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Σάκης Αναστασιάδης και με αφορμή το χαμένο πέναλτι του Περόνε στην αναμέτρηση με την Λάρισα θυμήθηκε το πέναλτι που είχε χάσει στο παρελθόν στο παιχνίδι με τον Ιωνικό.
Παράλληλα, σχολίασε και όσα έγιναν πριν και κατά την διάρκεια της αναμέτρησης των «κυανόλευκων» και υπογράμμισε πως κάποιοι εκτός Ηρακλή και Λάρισας χτύπησαν το συνεργείο του OTE TV καθώς δεν ήθελαν να υπάρχουν αποδείξεις στα όσα διαδραματίστηκαν στο γήπεδο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Τότε με τον Ιωνικό είχα πάρει το πέναλτι με υπερπροσπάθεια και αυτό πρέπει να το ξέρουν οι… πονηροί. Υπήρχαν κάποιοι που δεν ήθελαν να σκέφτονται με το μυαλό και έλεγαν πως το έχασα για να πέσει η Καλαμαριά. Το ίδιο έγινε και με τον Περόνε. Αν μπει γκολ είναι Θεός ο ποδοσφαιριστής αλλιώς είναι… στημένος. Όσοι σκέφτονται βλέπουν την πραγματικότητα. Ο Ηρακλής είχε πετύχει τον στόχο του όμως πάντα παίζαμε για την ομάδα. Είχα κάνει μια προσπάθεια για την ομάδα μου και έχουν χαθεί ακόμα και παγκόσμια κύπελλα από πέναλτι. Χθες, ήμουν μαζί με τον Σάββα Κωφίδη και θυμόμουν πως ο Περόνε σουτάρει με αυτόν τον τρόπο. Θα μπορούσε να το έχανε οποιοσδήποτε άλλος ποδοσφαιριστής το πέναλτι και να λέγαμε γιατί δεν το βάρεσε ο Περόνε. Πέναλτι έχανε και ο Μαραντόνα και ο Πλατινί, δεν πρέπει να μπαίνουμε σε αυτή την διαδικασία».
Για το γεγονός πως ο Περόνε ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο:
«Φυσιολογικό είναι αυτό και δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται αυτή η συζήτηση. Πρέπει να είναι κακοπροαίρετος κάποιος για να δώσει συνέχεια. Αν η μπάλα χτυπούσε στο δοκάρι ή έβγαινε άουτ η μπάλα το χάσιμο θα ήταν πιο… γλυκό»;
Για τα όσα έγιναν στο παιχνίδι:
«Το θέμα είναι να δούμε τι έγινε γενικότερα σε αυτό το παιχνίδι. Είδαμε ότι ξαφνικά χτυπήθηκαν οι άνθρωποι του συνεργείου του OTE. Κάποιοι εκτός Λάρισας και Ηρακλή τους χτύπησαν επειδή δεν ήθελαν αποδείξεις. Μιλάμε για εγκληματικές οργανώσεις στο ποδόσφαιρο και αυτοί κάνουν την δουλειά τους. Αν δεν έμπαινε το γκολ της Λάρισας δεν θα γινόταν τίποτα αλλά αποδείχτηκε περίτρανα πως όλα ήταν σκηνοθετημένα. Ο διαιτητής μέχρι το γκολ ήταν σωστός όμως μετά από το 83’ γελούσαμε όλοι. Μιλάμε για ένα έγκλημα εις βάρος του λαοφιλέστερου αθλήματος. Οι άνθρωποι που νομίζουν πως κοροϊδεύουν τους πάντες πρέπει να πάνε ισόβια. Αυτοί που πήγαν και χτύπησαν δεν το έκαναν τυχαία και δεν ήθελαν να υπάρχουν ντοκουμέντα. Εγώ που υπηρέτησα αυτό τον χώρο ντρέπομαι και η ντροπή δεν μπορεί να συνεχιστεί. Αυτό εδώ δεν είναι ποδόσφαιρο. Βρέθηκαν 10 «άρρωστοι» και κακοποιούν το ποδόσφαιρο. Το θέμα είναι πως δεν υπάρχει η πολιτική βούληση έτσι ώστε αυτοί οι άρρωστοι να μπούνε φυλακή ισόβια. Σε καμιά ομάδα στην Ευρώπη δεν γίνεται αυτό. Κανείς υγιής φίλαθλος δεν το θέλει αυτό. Πρέπει να κάτσουν όλοι οι μεγάλοι σε ένα τραπέζι και να το τελειώσουν».
Για το πώς ένιωσε όταν σφυρίχτηκε το πέναλτι:
«Δεν μπορούσα να καταλάβω τι ακριβώς σφύριξε. Ο κακομοίρης αυτός άνθρωπος πιστεύω πως εκβιάστηκε να σφυρίξει κάτι τέτοιο και δεν γίνεται να μην έχει συναισθήματα. Αυτός ήθελε ισοπαλία το παιχνίδι γιατί του είχαν το πιστόλι στον κρόταφο με…. την καλή έννοια φυσικά. Έχουν δει πολλά τα μάτια μας».
Για την ανακοίνωση της Λαμίας:
«Τι να πω για αυτό; Ο κόσμος έχει μάτια και κρίση. Δεν μπορούμε να ασχοληθούμε με αυτά. Δεν θέλω καν να σχολιάσω κάτι τέτοιο».
Για τα πλέι οφ:
« Πολύ μεγάλο πλεονέκτημα έχει η ΑΕΚ, μετά είναι ο Ηρακλής και μετά όλοι οι υπόλοιποι. Η Λάρισα μπορεί να μπει σφήνα αλλά το προβάδισμα το έχουν οι δύο πρώτοι».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: