Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Φενερμπαχτσέ: «Εάν δεν λυθεί η υπόθεση, δεν παίζουμε ξανά»!

Έξαλλοι είναι στην Φενέρ για την επίθεση στην ομάδα, τονίζοντας σε συνέντευξη Τύπου ότι είναι διατεθειμένοι να φτάσουν μέχρι τα άκρα. Τον οδηγό επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Τραπεζούντας.
H Φενέρ παρέθεσε την Μεγάλη Δευτέρα μία συνέντευξη Τύπου αφότου πρώτα είχε την συνάντηση με τον Υπουργό Αθλητισμού της χώρας. Μεταξύ άλλων οι Τολγκά Αϊτορέ και Μαχμούτ Οσλού εκπροσωπώντας την διοίκηση της τουρκικής ομάδας μίλησαν με πολύ σκληρά λόγια. Ο Αϊτορέ σχολίασε πως «το πρωτάθλημα δεν αξίζει τίποτα για εμάς, από την στιγμή που ρισκάρουμε τις ζωές μας. Πραγματικά δεν σημαίνει τίποτα...».
ADVERTISEMENT
Συνεχίζοντας τόνισε ότι «δεν μας απασχολεί τόσο η αναβολή της διοργάνωσης. Πολύ απλά εάν δεν λυθεί η υπόθεση αυτή εμείς δεν παίζουμε ξανά!». Νωρίτερα η Φενέρ είχε... απειλήσει τον Υπουργό των σπορ της Τουρκίας με αποχώρηση από την Λίγκα! Ο Αϊτορέ είπε ακόμα: «Ο ποδοσφαιρικός φασισμός και η τρομοκρατία εναντίον της Φενερμπαχτσέ θα λάβει τέλος. Πρέπει να σταματήσει».
Ο Ουσλού ρωτήθηκε για την κατάσταση των παικτών. «Πως να είναι; Η ψυχολογική κατάσταση των παικτών δεν είναι καθόλου καλή». Το ενδιαφέρον της Φενέρ παράλληλα έχει εστιαστεί και στον τραυματία οδηγό της, Ουφούκ Κιράν, που θεωρείται και ήρωας για την ομάδα. Ο Κιράν πάντως εκτός από τους ανθρώπους του συλλόγου που έχει στο πλευρό του δέχθηκε και την επίσκεψη του Δημάρχου της Τραπεζούντας.
*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: