Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

«Σεβασμός στον Ηρακλή»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της SKODA Ξάνθης, Άρης Πιαλόγλου και μίλησε για την ήττα της ομάδας του από τον ΠΑΟΚ αλλά και τα επερχόμενα παιχνίδια με τον Ηρακλή ενόψει των ημιτελικών του κυπέλλου.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για την ένταση που δημιουργήθηκε στο τέλος της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ: «Είναι πράγματα που συμβαίνουν. Δεν είναι δυνατόν στο 90’ να δίνονται τρεις κάρτες για το τίποτα. Οξύνθηκαν τα πνεύματα αλλά αυτά συμβαίνουν στα γήπεδα. Ο προπονητής ήταν εκνευρισμένος με τις αποφάσεις του διαιτητή και βγήκαν πολύ εύκολα οι κάρτες. Ο Κασναφέρης αποβλήθηκε για ένα λεκτικό συμβάν με έναν άνθρωπο της ασφάλειας του γηπέδου. Δεν έγινε κάτι άξιο αναφοράς».
Για την φιλοξενία του ΠΑΟΚ: «Δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα όπως δεν υπάρχει ποτέ. Ούτε στη Τούμπα ούτε στη Ξάνθη δεν έχει συμβεί τίποτα. Είμαστε αντίπαλοι σε 90 λεπτά. Είμαστε σε κοντινές θέσεις και στα ματς είναι λογικό να υπάρχει δύναμη».
Για το παιχνίδι με τον Ηρακλή: «Μπορεί να είναι στην Φούτμπολ Λιγκ όμως είναι ομάδα της Σούπερ Λιγκ και του χρόνου θα είμαστε αντίπαλοι στην πρώτη κατηγορία. Πιστεύω θα γίνουν δύο καλά παιχνίδια και ο καλύτερος αλλά και ο τυχερότερος θα περάσει».
Για την πρόκληση του τελικού: «Μετά από 25 χρόνια είναι η ευκαιρία να συμμετέχουμε σε έναν τελικό. Πιστεύω τουλάχιστον άλλη μια φορά ή και δύο έπρεπε φτάσουμε εκεί».
Για την δυναμική του Ηρακλή: «Απέκλεισε τον Πανιώνιο και την Τρίπολη νικώντας τον Αστέρα μέσα στην έδρα του και υποχρεώνοντας τον στην πρώτη του εντός ήττα. Δεν υπάρχουν σκέψεις υποτίμησης αλλά σεβασμός».
Για τις κινήσεις για την καταπολέμηση της βίας: «Είχαμε καταθέσει προτάσεις πριν από έναν μήνα. Όλοι έχουμε μερίδιο ευθύνης, πρέπει να προσπαθήσουμε και δεν φτάνει μόνο μια απόφαση. Πρέπει να παλέψουμε όλοι μαζί, να περιορίσουμε τις αντιπαραθέσεις και να επηρεάσουμε και τον φίλαθλο κόσμο».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: