Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Εγκωμίασε Ρεμί ο Μουρίνιο!!

Έξι βαθμούς στα τελευταία δύο παιχνίδια, έχει προσφέρει με τα γκολ του στην Τσέλσι ο Λοΐκ Ρεμί, με τον Ζοσέ Μουρίνιο να μην μπορεί να κάνει τίποτα άλλο από τα αναγνωρίσει την αξία του Γάλλου επιθετικού, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για εκείνον.
Με τον Ντιέγκο Κόστα να είναι εκτός λόγω τραυματισμού, ο Λοΐκ Ρεμί έχει αρπάξει την ευκαιρία από τα «μαλλιά» και με δύο γκολ στα τελευταία δύο παιχνίδια της Τσέλσι κόντρα σε Χαλ και ΚΠΡ, της έχει δώσει έξι καθοριστικούς βαθμούς.
Ο Ζοσέ Μουρίνιο παραδέχθηκε ότι η συμβολή του Γάλλου είναι καθοριστική, ενώ αναγνώρισε γενικότερα την προσπάθεια που καταβάλει στις προπονήσεις για να είναι απόλυτα έτοιμος όπως κριθεί αναγκαίο να παίξει.
«Είναι ένα εξαιρετικό παιδί και η συνεισφορά του για εμάς είναι ήδη καθοριστική με αυτά τα δύο νικηφόρα γκολ στα τελευταία δύο παιχνίδια», ανέφερε σε πρώτο βαθμό.
«Προπονείται εξαιρετικά καλά. Κρατάει τον εαυτό του σε εξαιρετική κατάσταση για να έρθει στα παιχνίδια έτοιμος, ακόμα και χωρίς πάρα πολλά λεπτά, επομένως είναι ευχαριστημένος και όλοι είναι ευχαριστημένοι μαζί του», υπογράμμισε ο Πορτογάλος.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: