Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

«Και τώρα το Κύπελλο…»


Το παιχνίδι στα Γιάννενα αποτελεί παρελθόν για τον Ολυμπιακό, που ξεκίνησε την προετοιμασία για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Σμύρνης την Μεγάλη Τετάρτη. Εκτός ο Μέγερι λόγω ίωσης.

«Και τώρα το Κύπελλο…»
Οι υποχρεώσεις «τρέχουν» για τον Ολυμπιακό, που δεν έχει την πολυτέλεια να σταθεί στην μέτρια εμφάνιση και την ήττα από τον ΠΑΣ στα Γιάννενα. Μπροστά και συγκεκριμένα την Μεγάλη Τετάρτη, υπάρχει ο πρώτος ημιτελικός του Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να «καθαρίσουν» την υπόθεση-πρόκριση και να μετατρέψουν σε τυπική διαδικασία τον επαναληπτικό στο «Γ. Καραϊσκάκης», αλλά για να συμβεί αυτό θα πρέπει να παρουσιάσει ένα διαφορετικό πρόσωπο από αυτό που έδειξε στους «Ζωσιμάδες».

Στα της προπόνησης της Μεγάλης Δευτέρας, που έγινε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, οι ποδοσφαιριστές που έπαιξαν στα Γιάννενα έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν κανονικά το πρόγραμμα. Συγκεκριμένα, δούλεψαν επάνω στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, ενώ έκαναν και δίτερμα σε μικρό χώρο.

Σε ότι αφορά τους τραυματίες, ατομικό, αερόβιο πρόγραμμα στο γήπεδο έκανε ο Μήτρογλου, το ίδιο -συν μπάλα- ο Ντουρμάζ. Εκτός προπόνησης έμεινε ο Μέγιερι, καθώς ταλαιπωρείται από ίωση. Τέλος, θεραπεία έκαναν οι Ελαμπντελαουί και Στρέζος, ενώ ο Μανιάτης συνεχίζει την αποκατάστασή του. Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη στις 11:00 το πρωί της Μεγάλης Τρίτης. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: