Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

«Πάμε για την άνοδο»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Ηρακλής, Παύλος Μυροφορίδης και μίλησε για την ήττα από την Λάρισα αλλά και για την συνέχεια της ομάδας.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Όλα είναι σχετικά στο ποδόσφαιρο. Είμαστε μια ομάδα που δεν είχε χάσει και ήρθε και αυτό το αποτέλεσμα. Είμαστε πάντα προετοιμασμένοι και για τα τρία αποτελέσματα. Στην Νέα Σμύρνη περάσαμε στα πέναλτι και όλα είναι σχετικά. Αν έμπαινε το πέναλτι δεν θα συζητούσαμε τίποτα άλλο. Η ομάδα μας ξεκινάει στα πλέι οφ με 7 πόντους και οι αντίπαλοι μας με μηδέν. Αυτό δεν μπορούσαμε να το φανταστούμε στην αρχή. Μπορούμε να προκριθούμε στον τελικό του κυπέλλου και πρέπει να κοιτάξουμε την ομάδα. Είναι στα δικά μας χέρια να πάρουμε την άνοδο και έχουμε το προβάδισμα».
Για τα πλέι οφ:
«Θα μπούμε στην διαδικασία των πλέι οφ και θα την αντιμετωπίσουμε σαν 10 παιχνίδια. Θα πάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος θέλουμε την άνοδο. Μπορεί να χρειαστούμε ακόμα και έναν βαθμό στο τελευταίο παιχνίδι για να ανεβούμε. Αυτή την διαδικασία που έγινε χθες την είχα ζήσει και παλιότερα στον Απόλλων Σμύρνης και στο τέλος τα καταφέραμε».
Για την ομιλία που θα βγάλει στους παίκτες:
«Έχω να πω κάποια πράγματα στους παίκτες. Το ματς έχει τελειώσει και έχουμε δρόμο μπροστά μας. Είμαστε υποχρεωμένοι να έχουμε μόνο μια σκέψη».
Για το αν μίλησε με τους ποδοσφαιριστές μετά το παιχνίδι:
«Μίλησα με τα παιδιά μετά τα παιχνίδια όμως εκείνη την ώρα δεν είναι σωστό να ψάχνεις αιτίες. Πρέπει ο καθένας να πάει σπίτι του να ηρεμήσει και τις επόμενες μέρες το συζητάς».
Για τον κόσμο του Ηρακλή:
«Ο κόσμος της κάθε ομάδας και ο κόσμος του Ηρακλή που είναι ακόμα πιο πονεμένος και είναι λογικό να αντιδράει μετά από ένα παιχνίδι που δεν του άρεσε. Εδώ στην Ρεάλ Μαδρίτης έκαψαν τα αυτοκίνητα των ποδοσφαιριστών. Ο κόσμος μας είναι υποψιασμένος, πάμε να ανεβούμε κατηγορία και είμαι σίγουρος πως θα έχουμε την υποστήριξη των φιλάθλων».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: