Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Ντρίπλα δεν έχει, γκολ δε βάζει, μπάλα δεν ξέρει!!

Τρελό κράξιμο Αλέφαντου στο SportDog για τη μεταγραφή του Περέιρα! Ποιος έπαιζε σαν "κυρία", ποιος την έχει δει ...Πελέ και ποιος έκανε μάγουλα; Γιατί τα "χώνει" στον Βεργέτη. Τι ήταν αυτό που έπαθε ο Ολυμπιακός... Από θέμα τακτικής και παράταξης των παικτών στο γήπεδο, δραματική κατάσταση. Ούτε ξέρει πού παίζει ο καθένας. Αυτά που λένε κάποιοι στο ποδόσφαιρο περί κατοχής μπάλας και τελικών, εγώ τα ακούω βερεσέ. Βλέπω και στο εξωτερικό που είμαι λάτρης του ξένου ποδοσφαίρου, οι περισσότερες ομάδες που έχουν κατοχή στα δυνατά παιχνίδια χάνουνε! Το ίδιο έγινε και στα Γιάννενα.

Ρεσιτάλ αμύνης από τα Γιάννενα. Το είχα ξαναπεί για τα άλλα ματς με τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ εκεί ότι αδικείται ο Πετράκης, κάνει πολύ καλή δουλειά στα Γιάννενα, με χαμηλούς τόνους, αδικείται από τη μη προβολή του έργου του.

Ο Περέιρα κάθε εβδομάδα που περνάει με απογοητεύει όλο και περισσότερο. Του έχουν δώσει πολλούς παίκτες, καλύτερους από τις άλλες ομάδες, αλλά μαζί του ο Ολυμπιακός έχει φτάσει σε χαμηλό επίπεδο.

Έφερε τον Χάρα, πού τον βρήκε αυτόν τον Χάρα για να παίζει σέντερ φορ στον Ολυμπιακό, και όχι μόνο τον έφερε, αλλά τον βάζει και συνέχεια βασικό! Αδικία για τον Μπενίτες, ακόμα και για τον Διαμαντάκο. Ποιος Χάρα, τι έχει ο Χάρα, την μπάλα δεν μπορεί να σταματήσει! Ντρίπλα δεν έχει, γκολ δε βάζει, τα χάνει τα γκολ, μπάλα δεν ξέρει, κεφαλιά δεν παίρνει, τι έχει! Τι έχει αυτός για να παίζει σέντερ φορ στον Ολυμπιακό. Μόνο τρέχει φιλότιμα. Ξέρετε πόσοι σέντερ φορ υπάρχουν που μπορούν να τρέχουν φιλότιμα; Χιλιάδες!
Σε ένα ματς με τόση βροχή, σε άσχημο αγωνιστικό χώρο, μου ξεκινάει τον Φορτούνη. Ο Φορτούνης έχει ταλεντάκι, αλλά αν θέλει να παίξει στον Ολυμπιακό πρέπει να γίνει νταής, το έχω ξαναπεί, σαν "κυρία" έπαιξε. Ο Ολυμπιακός είναι σωματείο με φοβερό λαό, με ιστορία, πρέπει να λασπώνεις τη φανέλα.

Έπαιζε με 10 ο Ολυμπιακός λόγω Φορτούνη και με 9 λόγω Χάρα! Άσε που δεν είχε καν αριστερό μπροστινό αφού ο Φορτούνης όλο πήγαινε προς το κέντρο.

Στο κέντρο του γηπέδου είχε Μιλιβόγεβιτς με Εντιγκά δίπλα. Μα καλά, είναι χαφ αυτά χαλκέντερα για Ολυμπιακό; Ποτέ δεν είχε ο Ολυμπιακός τόσο ντελικάτους χαφ πίσω.

Και δεν επιτρέπεται να μπαινοβγάζει τον Ντομίνγκες συνεχώς. Ο Ντομίνγκες είναι ό,τι καλύτερο έχει ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή.

Ο Σιόβας πίσω την έχει δει Πελέ; Το παράκανε. Χωρίς τσαμπουκά και αργός.

Ο Μαζουακού να συνέλθει πρέπει, τα λεφτά σας τα παίρνετε στην ώρα σας, βγάλτε ψυχή. Έχουν περάσει μπακάρες από τον Ολυμπιακό. Τι Βαμβακούλας, τι Γκαϊτατζής, τι Αγγελής, τι Γεωργάτος, δεν μιλάω για τους πιο παλιούς, Μουράτη, Ρωσίδη, αυτοί ήταν ασύλληπτοι.

Ο Ρομπέρτο γύρισε με κιλά, δεν τον είδα να στέκεται καλά, έκανε μάγουλα!

Το ματς αυτό με τη βροχή ήθελε δυνατούς παίκτες, ήθελε από την αρχή Κασάμι και Μπενίτες.

Είδαμε και το τραγελαφικό να τρώμε στο 74΄ γκολ που δε βλέπεις ούτε στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα! Ξαναλέω το λεπτό, στο 74΄. Όχι στο 90΄. Δεν επιτρέπεται στο 74΄ να σου φεύγουν σε αντεπίθεση οι του ΠΑΣ και να μην υπάρχει κανείς πίσω, παρά μόνο ο …Ντοσεβί! Γελοία κατάσταση. Έλειπε όλη η άμυνα!

Αυτοί που στέλνεις ως προπονητής να βλέπουν τα παιχνίδια, τι σου είπαν για τον ΠΑΣ; Ότι είναι κακή ομάδα; Ότι δεν θα σε τσακίσει στις αντεπιθέσεις αν του δώσεις το δικαίωμα; Σκάουτερ έχεις; Εγώ μια στήλη έχω εδώ και δεν το κάνω επαγγελματικά, αλλά έχω μιλήσει επανειλημμένως για το σεμινάριο άμυνας του ΠΑΣ ο οποίος φεύγει στις αντεπιθέσεις όπως πρέπει, δηλαδή με 3 και με 4 παίκτες! Ο Πετράκης σου δίνει για ένα 20λεπτο το γήπεδο, παίζει στο μισό γήπεδο πίσω, ξεθαρρεύεις, και σε χτυπάει με 3 καλούς γρήγορους που έχει μπροστά, τον Ίλιτς, τον Τσάβες και τον Ακόστα.

Ένα ποδόσφαιρο αργό ο Ολυμπιακός, πάσα από τον μπακ στον στόπερ, ο στόπερ πάσα στον Μιλιβόγεβιτς, εκείνος πάσα στον μπακ και ξανά στον στόπερ, είναι ποδόσφαιρο αυτό;

Ο Παναθηναϊκός με τον Αστέρα είχε μεγάλο πρόβλημα στα χαφ. Ο Πέτριτς θεατής, ο Πράνιτς δεν τραβάει, ο Ζέκα δεν τράβηξε, ο Λαγός τίποτα. Έπαιζε ένα ποδόσφαιρο με τα προβλήματα των ολλανδικών ομάδων που γι΄ αυτό το λόγο δεν πάνε πουθενά ούτε στο Τσάμπιονς Λιγκ ούτε στο Γιουρόπα Λιγκ, είναι μακριά από τις διακρίσεις. Ξεχαρβαλωμένες άμυνες.

Φεύγεις, ρε Βεργέτη, να πας να δεις τον Σιμεόνε στην Ατλέτικο για να σε γράψουν οι εφημερίδες; Τι πήγες να δεις! Μεσούσης της σεζόν πήγε και έκατσες μια εβδομάδα μόνο; Μεσούσης της σεζόν; Δευτέρα δεν κάνουν προπόνηση, αλλά χαλάρωμα. Τρίτη επίσης χαλαρά, Τετάρτη κάνα φιλικό για τις ρεζέρβες, πέρασε η βδομάδα. Τη δουλειά του προπονητή θα τη δεις στις προετοιμασίες. Ή να πας να κάτσεις για πολύ καιρό μεσούσης της σεζόν.

Εγώ όταν είχα πάει στο θρυλικό Βαϊσβάιλερ, τις πρώτες 20 μέρες έλεγα τι ήρθα να κάνω, να βλέπω όλο διπλό και κορόιδο; Έπρεπε να περάσουν πολλές μέρες για να δω πράγματα.

Στον δε Χάπελ πήγαινα για 3-4 μήνες επί χρόνια! Στον Σέξτον στην Τσέλσι είχα κάτσει 2 μήνες. Στον Μίχελς στην Μπαρτσελόνα είχα πάει 2 μήνες. Μόνο έτσι μπορείς να μάθεις πράγματα και όχι να πας απλώς για να το γράψουν οι εφημερίδες… 
*Πηγή: sportdog.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: