Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Κρίσταλ Πάλας – Μάντσεστερ Σίτι!! (preview)

Την ώρα που Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μοιάζουν ασταμάτητες, η Μάντσεστερ Σίτι θέλει να δώσει τις δικές της «απαντήσεις» στη σημερινή αναμέτρηση κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας, παίρνοντας τη νίκη που θα την επαναφέρει στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Πρέμιερ Λιγκ.
Αν μέχρι πρότινος το πρώτο μέλημα της Μάντσεστερ Σίτι ήταν να κλείσει την «ψαλίδα» με την πρωτοπόρο Τσέλσι, πλέον, στόχος των «πολιτών» είναι η κατάληψη της 2ης θέσης.
Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεπέρασαν τα εμπόδια των αντιπάλων τους το περασμένο Σαββατοκύριακο, ρίχνοντας προσωρινά τους Πρωταθλητές Αγγλίας στην 4η θέση.
Κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας, το σύνολο του Μανουέλ Πελεγκρίνι πρέπει πάση θυσία να φύγει με τους τρεις βαθμούς από το «Σέλχαρστ Παρκ», αν θέλει να παραμείνει περισσότερο σε τροχιά 2ης θέσης και λιγότερο τίτλου.
Απέναντί της, η Μάντσεστερ Σίτι θα βρει έναν διόλου ευκαταφρόνητο αντίπαλο. Η Κρίσταλ Πάλας θα διεκδικήσει μέσα στην έδρα της τη νίκη που θα την απομακρύνει ακόμα περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη.
Όντας ήδη στην 12η θέση με 36 βαθμούς, 10 μπροστά από τη Μπέρνλι που αυτή τη στιγμή υποβιβάζεται, η ομάδα του Άλαν Πάρντιου θέλει να κάνει το «3 στα 3», μετά τις δύο συνεχόμενες νίκες επί των ΚΠΡ και Στόουκ.

Αγωνιστικά νέα:

Κρίσταλ Πάλας:
Την ίδια ενδεκάδα με αυτή που παρέταξε στο τελευταίο παιχνίδι της Κρίσταλ Πάλας για το πρωτάθλημα κόντρα στην Στόουκ, αναμένεται να παρουσιάσει και κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι ο Άλαν Πάρντιου.
Τιμωρημένος είναι ο Μίλε Τζέντινακ, τη ώρα που στα «πιτς» παραμένουν οι Ματς, Τόμας και Τσουνγκ-Γιονγκ Λι.
Μάντσεστερ Σίτι:
Κανένα νεότερο πρόβλημα τραυματισμού δεν έχει να αντιμετωπίσει ο Μανουέλ Πελεγκρίνι.
Πιθανή θεωρείται η συμμετοχή του Τζέιμς Μίλνερ στο βασικό σχήμα, την ώρα που ένας εκ των Φερναντίνιο και Γιάγια Τουρέ θα πάρουν τη θέση του Φρανκ Λάμπαρντ στους πρώτους «11».
Απών λόγω τραυματισμού ο Αλεξάνταρ Κολάροφ.

Πιθανές ενδεκάδες:

Κρίσταλ Πάλας: Σπερόνι, Γουόρντ, Νταν, Ντελανέι, Σουαρέ, Λέντλεϊ, ΜακΆρθουρ, Ζαχά, Πάντσεον, Μπολάσι, Μάρεϊ
Μάντσεστερ Σίτι: Χαρτ, Ζαμπαλέτα, Κομπανί, Μανγκαλά, Κλισί, Νάβας, Φερνάντο, Τουρέ, Σίλβα, Μπονί, Αγουέρο
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: