Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Επιτέλους διοίκηση-τεχνικό τιμ είναι μαζί!!

Γράφει ο Κώστας Πετρωτός
Από την ώρα που ανέλαβε ο Γιώργος Γεωργιάδης, το μεγάλο ζήτημα είναι αν ο ΠΑΟΚ προλαβαίνει να συνέλθει για να μην χάσει το τρένο των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ. Χθες παρουσίασε σημαντική βελτίωση στην εικόνα του (κυρίως σ’ αυτό που ανέφερε και ο ίδιος ο τεχνικός του Δικεφάλου περί τρανζίσιον) και αυτό σαφώς είναι ένα θετικό σημάδι εν όψει πλέι οφ.

Το πιο σημαντικό, όμως, κατά τη γνώμη μου, είναι ότι για πρώτη φορά πλέον, ο ΠΑΟΚ έχει διοίκηση και τεχνική ηγεσία που πορεύονται χέρι-χέρι. Πως προκύπτει αυτό το συμπέρασμα;

Δεν χρειάζεται πολλή σκέψη παρά μόνο να δει κανείς τις κινήσεις που γίνονται από την ώρα που ανέλαβε ο 43χρονος τεχνικός. Έχει αλλάξει ο τρόπος εκγύμνασης και συνολικά η προπόνηση και πάνω σε τακτικά ζητήματα. Υπάρχουν διαφοροποιήσεις στην διαχείριση του υλικού (επιστροφή Τζαβέλλα στην πρώτη ομάδα και… περιθωριοποίηση Παπαγιαννόπουλου).

Ακόμη και η ατάκα του Γεωργιάδη χθες στην συνέντευξη Τύπου ότι υπάρχει ανισορροπία στο ρόστερ, αποδεικνύει αυτό που «φωνάζαμε» καιρό τώρα. Ότι δεν υπάρχει καμία κοινή γραμμή μεταξύ Αναστασιάδη-Βρύζα ή αλλιώς δεν υπάρχει ίδια σκέψη στον σχεδιασμό της ομάδας.

Δεν είναι ώρα να μπούμε στην διαδικασία να αναλύσουμε ποια από τις δύο πλευρές είε δίκιο ή άδικο. Αυτό που τώρα έχει σημασία είναι να υπογραμμίσουμε ότι για πρώτη φορά φέτος υπάρχουν άνθρωποι που ηγούνται του ποδοσφαιρικού τμήματος και τα χνώτα τους ταιριάζουν.

Ότι, αυτό που σκέφτεται που η τεχνική ηγεσία είναι το ίδιο με αυτό που σκέφτεται η διοίκηση.

Αυτό αποτελεί και τον πιο σημαντικό λόγο αισιοδοξία για την κατάληξη που θα έχει η φετινή σεζόν για τον ΠΑΟΚ.

Κλείνοντας, θέλω να εστιάσω και στο μεγάλο στοίχημα του Γεωργιάδη, πέρα από το να δει την κυκλοφορία μπάλας να βελτιώνεται. Αυτό είναι το φορμάρισμα του Αθανασιάδη και του Περέιρα. Οι δύο πρώτοι σκόρερ της ομάδας δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση από πλευράς τελειώματος φάσεων. Αν επανέλθουν στα επίπεδα που βρίσκονταν στην αρχή της περιόδου, ο ΠΑΟΚ θα ενεργοποιήσει το πιο σημαντικό όπλο του για την πρωτιά στα πλέι οφ.
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: