Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

«Ποτέ δεν τα παρατάμε»!

Ο Σπύρος Παπαθανασάκης αναφέρθηκε με γραπτή του δήλωση σε όσα συνέβησαν χθες στο Καυτανζόγλειο, ενώ θέλησε να δώσει και το μήνυμα για τη συνέχεια.
Αναλυτικά:
«Χθες είχαμε ένα απογοητευτικό αποτέλεσμα. Ένα μεγάλο μέρος της ιστορίας εκτυλίχθηκε κατά τις προηγούμενες ημέρες – μια προσπάθεια να υπονομεύσουν τον Ηρακλή και το παιχνίδι.
Αλλά θα ήταν πιο απογοητευτικό και πιο τραγικό, να επιτρέψουμε σε αυτό το αποτέλεσμα να αποσπάσει την προσοχή μας, από την επιστροφή του Ηρακλή στην θέση που ανήκει πραγματικά, στην Super League.
Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε την απογοήτευση και τα δυσάρεστα συναισθήματα να μειώσουν ό,τι έχουμε πετύχει σε μια μεγάλη και επιτυχημένη σεζόν. Η ομάδα μας έχει μπει στα πλέι-οφ με επτά βαθμούς και στα ημιτελικά για το Κύπελλο Ελλάδας. Έχουμε μια τεράστια ευκαιρία όχι μόνο για να πετύχουμε τους στόχους μας αυτή τη σεζόν, αλλά και για να φτιάξουμε μια ομάδα που θα έχει ευοίωνο μέλλον.
Πιστεύω στους παίκτες μας που παραμένουν δυνατοί, γρήγοροι και γυμνασμένοι όπως ήταν όλη την χρονιά. Τώρα πρέπει να στηρίξουμε την ψυχολογία τους, δείχνοντας τους την εμπιστοσύνη μας, την πίστη μας και την αναγνώρισή  σε ό,τι έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής για την ομάδα.
Για να το πετύχουμε αυτό, θα πρέπει να δράσουμε αντίθετα απ’ ότι το χθεσινό παιχνίδι μας έκανε να νιώσουμε.
Δείξτε την εμπιστοσύνη σας, δείξτε σιγουριά, δείξτε την αγάπη σας και χρησιμοποιήστε τη δύναμή σας για να σηκώσουμε τους παίκτες μας και να οδηγήσουμε τον Ηρακλή μας εκεί που πρέπει.
Εγώ είμαι εδώ και θα τελειώσουμε  αυτό που έχουμε ξεκινήσει, γιατί ποτέ δεν τα παρατάμε. Οι παίκτες μας θα παίξουν με την ψυχή τους και εμείς θα είμαστε μαζί τους.
Όσοι από εσάς είναι έτοιμοι να χρησιμοποιήσουν την ενέργεια και τη δύναμη τους για να υποστηρίξουν την ομάδα ας έρθουν δίπλα μας, τώρα είναι η ώρα!».

Δεν υπάρχουν σχόλια: