Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Οργισμένοι στον Άρη για τον Λάμπρο Γράντα!!

Εναντίον του Λάμπρου Γράντα σχετικά με τις δηλώσεις για τον Νίκο Γκάλη καταφέρθηκε με επίσημη ανακοίνωσή της η ΚΑΕ Άρης, χαρακτηρίζοντας τον «Nick» ως το σημαντικότερο σύμβολο στην ιστορία της ομάδας.

Οργισμένοι στον Άρη για τον Λάμπρο Γράντα!
Την οργή των ανθρώπων του Άρη προκάλεσαν οι προ ημερών δηλώσεις του Λάμπρου Γράντα για τον Νίκο Γκάλη. Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης αποκάλυψε σε συνέντευξή του πως χαρακτήρισε «ξεφτίλα» τη μεγάλη δόξα των «κιτρινόμαυρων» σε κατ’ιδίαν συνομιλία τους.

Έτσι, τη Μεγάλη Δευτέρα (6/4) η διοίκηση της ομάδας αντέδρασε εκδίδοντας ανακοίνωση που καταφέρεται εναντίον του Λάμπρου Γράντα. Ακόμα τόνισε πως ο Νίκος Γκάλης είναι και θα είναι το μεγαλύτερο σύμβολο στην ιστορία του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης:

«Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά της για τις δηλώσεις του πρώην προέδρου της Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ, Λάμπρου Γράντα, κατά του Νίκου Γκάλη.

Είναι αδιανόητο να λέγονται τέτοια πράγματα για τον μεγαλύτερο Έλληνα αθλητή όλων των εποχών, η αγάπη και η αναγνώριση για τον οποίο ξεπερνά τα "όρια" του ΑΡΗ και είναι πανελλήνια, πανευρωπαϊκή, παγκόσμια. Ο Νίκος Γκάλης ήταν, είναι και θα είναι το μεγαλύτερο σύμβολο στην ιστορία του συλλόγου και πραγματικά μας λυπεί η ανάγνωση τέτοιων δηλώσεων από έναν άνθρωπο που διετέλεσε πρόεδρος του ΑΡΗ.

Το κύμα αντιδράσεων που προκάλεσαν οι εν λόγω δηλώσεις είναι η καλύτερη απάντηση. Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. θα σταθεί ως «ασπίδα» σε όσους τολμήσουν να προσβάλουν τον άνθρωπο που σφράγισε την παγκόσμια αναγνώριση του συλλόγου
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: