Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Ανήσυχος για τις μεταγραφές ο Ρότζερς!!

Το γεγονός ότι η Λίβερπουλ δεν θα βρίσκεται κατά πάσα πιθανότητα στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου, είναι σχεδόν βέβαιο πως θα επηρεάσει τον μεταγραφικό σχεδιασμό των «κόκκινων», σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο Μπρένταν Ρότζερς.
Βέβαιος ότι η αποχή της Λίβερπουλ από το Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν θα κάνει... ζημιά στης μεταγραφής της ομάδας το ερχόμενο καλοκαίρι, εμφανίστηκε ο Μπρένταν Ρότζερς.
Ο τεχνικός των «κόκκινων» παραδέχθηκε πως η έξοδος του συλλόγου στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση είναι αρκετά δύσκολη τη φετινή χρονιά, αποδεχόμενος το γεγονός ότι οι παίκτες κοιτούν να παίξουν στο κορυφαίο επίπεδο, αν και πρόκειται για μία ομάδα του βεληνεκούς της Λίβερπουλ.
«Η Λίβερπουλ είναι ένας σύλλογος-φαινόμενο που οι παίκτες θέλουν να παίξουν γι' αυτή, ωστόσο οι παίκτες θέλουν να παίξουν και στο κορυφαίο επίπεδο του παιχνιδιού και εάν δεν είσαι στο Τσάμπιονς Λιγκ, αυτό το κάνει δύσκολο», σημείωσε σε πρώτο βαθμό.
«Το ξέρουμε αυτό, αλλά απλά πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε ώστε να γίνουμε μία πιο σταθερή ομάδα. Θέλουμε να είμαστε στο Τσάμπιονς Λιγκ και αυτό είναι σημαντικό και σημείο-κλειδί για εμάς, αλλά είναι δύσκολο φέτος», επεσήμανε.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: