Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Και Καλό Πάσχα!!

Με τον αγώνα του Ατρομήτου με την Κέρκυρα ολοκληρώνεται η 30η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, με το πρωτάθλημα να διακόπτεται εκ νέου και την αγωνιστική δραστηριότητα να επιστρέφει μετά το Πάσχα.

Και Καλό Πάσχα!
Στο Περιστέρι πέφτει η αυλαία της 30ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, καθώς ο Ατρόμητος υποδέχεται την Κέρκυρα (19:30, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94.6 και sport-fm.gr).

Στόχος των γηπεδούχων είναι να παραμείνουν κοντά στην πρώτη πεντάδα, ώστε να μπορέσουν να διεκδικήσουν μία θέση για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Από την πλευρά τους, οι «Φαίακες» ψάχνουν ένα θετικό αποτέλεσμα, με το οποίο θα απομακρυνθούν ακόμα περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Το πρόγραμμα της 30ης αγωνιστικής

Καλλονή-Νίκη Βόλου (3-0)
Λεβαδειακός-ΟΦη (3-0)

Σάββατο 4/4

Πλατανιάς – Βέροια 1-0

Αποφασιστικό βήμα παραμονής από τον Πλατανιά που πέτυχε δεύτερη συνεχόμενη νίκη (1-0), αυτή τη φορά επί της Βέροιας και τον Τόρες να γίνεται ξανά ο ήρωας του. Κακώς ακυρώθηκε τέρμα των φιλοξενούμενων.

Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης 2-2

Τα πάνω-κάτω! Την ώρα που ο Μπεργκ είχε βάλει τη σφραγίδα του για τον κακό Παναθηναϊκό (προηγούμενος 2-0), ο εξαιρετικός Αστέρας (με τον Μπαράλες) δικαιώθηκε για την εμφάνισή του κι έφυγε με το 2-2.
Κυριακή 5/4

Πανιώνιος – Παναιτωλικός 3-0

Νίκη (3-0) σωτηρίας για τον Πανιώνιο. Οι «κυανέρυθροι» έκαναν αντεπίθεση διαρκείας στο β’ μέρος στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, η οποία ωστόσο ξεκίνησε με γκολ που δεν έπρεπε να μετρήσει.
Εργοτέλης – Πανθρακικός 2-1

Του κόπηκαν τα πόδια (ισοφαρίστηκε και έμεινε με 10) όμως δεν το έβαλε κάτω. Με γκολάρα του Τζίλας ο Εργοτέλης πήρε τη νίκη απ’ τον Πανθρακικό στην Κρήτη (2-1) και ανεβαίνει το… βουνό παραμονής!

ΠΑΟΚ – Ξάνθη 2-1

Αν και αγωνίστηκε ως δεξί χαφ, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος λειτούργησε όποτε χρειάστηκε ως πραγματικό σέντερ φορ και με δικά του γκολ οδήγησε τον ΠΑΟΚ στο 2-1 επί της SKODA Ξάνθης.

ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός 3-1

Ο παθιασμένος ΠΑΣ πήρε μεγάλη νίκη 3-1 κόντρα στον Ολυμπιακό στους «Ζωσιμάδες» κι ελπίζει για τα πλέι οφ! Ίλιτς, Μανιάς και Ακόστα τα γκολ των Ηπειρωτών. Ο Μιλιβόγεβιτς μείωσε για τους Πειραιώτες.

Μ. Δευτέρα 6/4
Ατρόμητος – Κέρκυρα (19:30, Novasports 1)
Διαιτητής: Λιαχούδης (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Αλεξέας (Μεσσηνίας), Απτοσόγλου (Αθηνών)
Τέταρτος: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας) *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: