Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

«Θέλουμε την στήριξη του κόσμου»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε o πρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ, Γιώργος Ανδρέου και μίλησε για τον στόχο του πρωταθλήματος αλλά και την επόμενη μέρα στο βόλεϊ του «Δικεφάλου».
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για τα πλέι οφ:
«Όλα τα ματς σημαντικά είναι. Ο ΠΑΟΚ είναι πρώτος και από αύριο ξεκινάνε τα ματς των πλέι οφ που δεν έχουν καμία σχέση με το πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να εξασφαλίσει τις τρεις νίκες και να φτάσει στα τελικά. Εμείς θέλουμε οπωσδήποτε τον κόσμο μας δίπλα μας για να στηριχθεί η προσπάθεια των παιδιών. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να δείξει την δύναμη των φιλάθλων του. Το εισιτήριο είναι στα 5 ευρώ και είναι πολύ φθηνό. Με 20 ευρώ μπορεί κάποιος να δει όλα τα ματς. Η ουσία είναι να δείξουμε την δύναμη του ΠΑΟΚ. Πρέπει όλη η Ελλάδα να δει πως ο κόσμος στηρίζει αυτή την προσπάθεια. Αυτό το τμήμα είναι στην καλύτερη κατάσταση της ιστορίας του και μπορεί να φέρει κάτι που δεν έχει πετύχει ποτέ ο ΠΑΟΚ».
Για το γεγονός πως το βόλεϊ είναι επαγγελματικό:
«Το βόλεϊ είναι επαγγελματικό και περιμένουμε από την πολιτεία να γίνει η πρόταση που είχαμε κάνει για να περάσουν οι Α.Ε. Πιστεύω θα ψηφιστεί αυτό. Ευχαριστώ όλους από την Γ.Σ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Υπάρχει τρόπος το βόλεϊ να είναι ανεξάρτητο τμήμα. Τώρα πρέπει να κάνω εγώ ή η εταιρεία τις κατάλληλες κινήσεις. Πρέπει να δούμε τους όρους συνεργασίας».
Για το θέμα με τον Ελληνικό Χρυσό:
«Αυτό ερμηνεύτηκε λάθος. Ο ΠΑΟΚ πήρε πέρυσι την χορηγία που γνωρίζουν όλοι και μας βοήθησε στην προεργασία για φέτος αλλά φέτος δεν είχαμε καμιά βοήθεια από τον «Ελληνικό Χρυσό». Έχουμε ανάγκη από επενδύσεις και όλοι είμαστε υπέρ μιας καθαρής επένδυσης».
Για την ανάγκη χορηγού:
«Έχουμε ανάγκη έναν χορηγό στον ΠΑΟΚ. Αν ο ΠΑΟΚ πάρει και το πρωτάθλημα δεν θα αφήσουμε την προσπάθεια αλλά θα κάνουμε και προσπάθεια για του χρόνου. Υπάρχει και το Τσάμπιονς Λιγκ και πρέπει να μπει το χέρι βαθιά στη τσέπη».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: