Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

«Δεν αξίζει στους παίκτες αυτή η συμπεριφορά»

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο τεχνικός διευθυντής του Ηρακλή, Παύλος Μυροφορίδης.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την επίθεση στο συνεργείο του ΟΤΕ TV: «Η λογική λέει ότι δεν θα θέλαμε εμείς να ρίξουμε μαύρο. Το ότι εμείς θέλαμε να έχει τηλεοπτική κάλυψη το παιχνίδι, αυτό είναι το μόνο δεδομένο».

Για την εικόνα του Ηρακλή στο ματς με τη Λάρισα: «Η προσπάθεια που έγινε χθες δεν ήταν προσπάθεια αδιαφορίας από τους παίκτες. Δεν μπορεί να πει κάποιος ότι δεν ασχολήθηκαν με το παιχνίδι. Πάλεψε η ομάδα πραγματικά και όχι στα λόγια».

Για το πέναλτι του Περόνε: «Παίζει ρόλο και η ψυχολογία του παίκτη την στιγμή που χτυπάει το πέναλτι. Αν το χτυπούσαμε αμέσως και δεν υπήρχε αυτή η δεκάλεπτη διακοπή ενδεχομένως να έμπαινε γκολ. Από εκεί και πέρα στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να αποδείξεις τίποτα. Το παιδί να ξέρετε είναι πολύ στενοχωρημένο από χθες. Κατανοώ απόλυτα πως μπορεί να μην έχουμε την δυνατότητα να αποδείξουμε τίποτα. Κατανοώ και την ένταση του κόσμου, ο οποίος δεν του άρεσε αυτό που είδε, όμως, πρέπει να κατανοήσουμε και τους παίκτες που από χθες δεν μιλιούνται. Και είναι πιο στενοχωρημένοι από όλους, γιατί έχουν καταφέρει πολλά φέτος και δεν τους αξίζει να τους συμπεριφέρονται έτσι».

Για τα συναισθήματα του κόσμου: «Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να διχαστεί ο κόσμος. Όλη την χρονιά τον ενθουσιάσαμε και χθες τον διχάσαμε. Να είστε σίγουροι, όμως, πως θα τον ενθουσιάσουμε ξανά όταν στο τέλος της χρονιάς θα έχουμε επιστρέψει στην Σούπερ Λίγκα και θα έχει τελειώσει η χρονιά όπως πρέπει».
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: