Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Τα ματς της Ρεάλ που έχουν σκοράρει Ρονάλντο, Μπέιλ και Μπενζεμά!!

Ο Δημοσθένης Γεωργακόπουλος παρουσιάζει τα παιχνίδια έχουν σκοράρει και τα τρία μέλη του BBC της Ρεάλ Μαδρίτης (Bale, Benzema, Cristiano).
Στο 9-1 της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Γρανάδα μεγάλος πρωταγωνιστής δεν ήταν άλλος από τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος πέτυχε πέντε γκολ. Οι φίλοι της βασίλισσας είδαν τον Πορτογάλο να βρίσκει και πάλι τον καλό του εαυτό, τον Χάμες Ροντρίγκεζ να επιστρέφει μετά τον τραυματισμό του στην αρχική ενδεκάδα και την ομάδα τους να μπαίνει δυναμικά στην τελική ευθεία της φετινής σεζόν.
Με την επιστροφή των Χάμες και Μόντριτς στη μεσαία γραμμή, η Ρεάλ, όχι μόνο γίνεται ξανά το φόβητρο που ήταν μέχρι τον Δεκέμβριο, αλλά γίνονται ευτυχισμένοι οι Γκάρεθ Μπέιλ, Καρίμ Μπενζεμά και Κριστιάνο Ρονάλντο. Το BBC της επιθετικής γραμμής των «μερένγκες» έχει και πάλι παίκτες από πίσω να τροφοδοτούν σωστά και όπως αποδείχθηκε με τη Γρανάδα... δε συγχωρεί. Εκτός από τα πέντε γκολ του Ρονάλντο, δύο τέρματα πέτυχε ο Μπενζεμά και ένα ο Μπέιλ.
Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που όλα τα μέλη της «Αγίας Τριάδας» της Ρεάλ Μαδρίτης σκόραραν σε ένα ματς και τo FourFourTwo του gazzetta.gr παρουσιάζει όλα τα παιχνίδια που το BBC πυροβόλησε... κατά ριπάς.



Ρεάλ Μαδρίτης – Σεβίλλη 7-3 (Πριμέρα Ντιβιζιόν 2013-14)
Το πρώτο παιχνίδι στο οποίο σκόραραν και οι τρεις BBC. Στις 30 Οκτωβρίου 2013 ο Ρονάλντο βρήκε δίχτυα τρεις φορές και οι Μπενζεμά-Μπέιλ από δύο για το τελικό 7-3 απέναντι στη Σεβίλλη. Αυτά τα επτά τέρματα του BBC ήταν μέχρι χθες τα περισσότερα σε ένα και μόνο παιχνίδι, αφού κόντρα στη Γρανάδα οι τρεις τους πέτυχαν οκτώ.



Αλμερία – Ρεάλ Μαδρίτης 0-5 (Πριμέρα Ντιβιζιόν 2013-14)
Αυτή τη φορά δε χρειάστηκε να πετύχουν πολλά γκολ οι τρεις τους. Από ένα ήταν αρκετό για τους Ρονάλντο, Μπενζεμά και Μπέιλ, με τους Ίσκο και Μοράτα να συμπληρώνουν το εντυπωσιακό 0-5 απέναντι στην Αλμερία, στις 23 Νοεμβρίου 2013.



Μπέτις – Ρεάλ Μαδρίτης 0-5 (Πριμέρα Ντιβιζιόν 2013-14)
Όπως και κόντρα στην Αλμερία, έτσι και κόντρα στην Μπέτις, η τριάδα του BBC πέτυχε από ένα γκολ στις 18 Ιανουαρίου 2014. Άνχελ Ντι Μαρία και Άλβαρο Μοράτα διαμόρφωσαν το τελικό 0-5 στην Ανδαλουσία.



Σάλκε – Ρεάλ Μαδρίτης 1-6 (Τσάμπιονς Λιγκ 2013-14)
Μια από τις κορυφαίες ποδοσφαιρικές παραστάσεις της Ρεάλ στο δρόμο προς την κατάκτηση του περσινού Τσάμπιονς Λιγκ ήταν στις 26 Φεβρουαρίου 2014. Στο εκκωφαντικό 1-6 του Γκεζελκίρχεν στη φάση των 16, Μπέιλ-Μπενζεμά-Ρονάλντο πέτυχαν από δύο γκολ και μετέτρεψαν σε τυπική διαδικασία τον επαναληπτικό του Μπερναμπέου.



Ρεάλ Μαδρίτης – Βασιλεία 5-1 (Τσάμπιονς Λιγκ 2014-15)
Την υπεράσπιση του περσινού Τσάμπιονς Λιγκ ανέλαβαν από το πρώτο κιόλας ματς των ομίλων οι «τρεις σωματοφύλακες». Στις 16 Σεπτεμβρίου 2014, κόντρα στη Βασιλεία, το BBC σκόραρε από μια φορά, ενώ τα άλλα δύο τέρματα σημείωσαν ο Χάμες Ροντρίγκεζ και με αυτογκόλ ο Μάρεκ Σούχι.



Ρεάλ Μαδρίτης – Ράγιο Βαγεκάνο 5-1 (Πριμέρα Ντιβιζιόν 2014-15)
Η τελευταία παράσταση του BBC (πριν από αυτή κόντρα στη Γρανάδα) ήταν στις 8 Νοεμβρίου 2014 κόντρα στη Ράγιο Βαγεκάνο. Μπέιλ, Μπενζεμά και Ρονάλντο πέτυχαν από ένα τέρμα, ενώ τα άλλα δύο σημείωσαν οι Σέρχιο Ράμος και Τόνι Κρόος.



*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: