Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Μελισσάς: «Δεν ήταν πέναλτι, το παραδέχθηκαν και οι παίκτες του Ηρακλή» (audio)

Για τη νίκη της ΑΕΛ στο Καυτανζόγλειο επί του Ηρακλή μίλησε στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» ο Πασχάλης Μελισσάς.

Αναλυτικά όσα είπε ο ποδοσφαιριστής των «βυσσινί»:

«Υπήρξε δικαιολογημένη αγανάκτηση, αφού σφυρίχτηκε πέναλτι σε μια φάση που ίσως να ήταν και επιθετικό φάουλ. Προς τιμήν τους κάποιοι παίκτες του Ηρακλή παραδέχθηκαν μετά το ματς πως δεν υπήρχε πέναλτι. Υπήρξε η πρόθεση της διοίκησης να αποχωρήσει η ομάδα. Εμείς δεν το θέλαμε αυτό, έγιναν κάποιες συζητήσεις και τελικά αποφασίσαμε να συνεχίσουμε για να μην τιμωρηθεί η ομάδα».

Για το χειροκρότημα μερίδας του κόσμου του Ηρακλή: «Έδειξαν μεγάλη ανωτερότητα οι οπαδοί του Ηρακλή. Αναγνώρισαν πως θέλαμε περισσότερο το ματς και είμασταν ανώτεροι, όπως ο Ηρακλής στον αγώνα του α’ γύρου που μας κέρδισε στη Λάρισα».

Για την παραφιλολογία μετά το χαμένο πέναλτι του Περόνε: «Στην Ελλάδα είμαστε, αυτή η τάση να διαστρεβλώνονται οι καταστάσεις και να δημιουργούνται φαντάσματα υπάρχει. Δεν τίθεται κανένα θέμα. Ήμουν τρία χρόνια συμπαίκτης με τον Περόνε στον Ατρόμητο και ξέραμε ότι έτσι εκτελεί τα πέναλτι. Το έχει κάνει και στην Τρίπολη και την Καλλονή και είχαμε συνεννοηθεί εξ αρχής αν ο Περόνε χτυπήσει πέναλτι να κάνει προσποίηση ο τερματοφύλακας και να μείνει όρθιος. Όποιος αγωνίζεται κάνει λάθη. Το θέμα είναι να μην κάνεις εσκεμμένα λάθη και ο Περόνε δεν έκανε εσκεμμένο λάθος».

Ακούστε όσα είπε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» ο Πασχάλης Μελισσάς:

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style


*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: