Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα!!

Η Γουότφορντ επικράτησε 2-0 της Μίντλεσμπρο στο ντέρμπι που άνοιξε την αυλαία της 41ης αγωνιστικής στην Τσάμπιονσιπ και πέρασε-με ματς περισσότερο από Μπόρνμουθ και Νόριτς-στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα!
Η ομάδα του Σλάβιτσα Γιοκάνοβιτς απέδειξε πως είναι φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα φέτος και η πρώτη θέση της Τσάμπιονσιπ άλλαξε για ακόμα μία φορά κάτοχο!
Δύο ημέρες μετά την παλικαρίσια ισοπαλία (2-2) στην έδρα της Ντέρμπι, η Γουότφορντ πήρε τη νίκη κόντρα στην μέχρι πρότινος πρωτοπόρο «Μπόρο» και την… γκρέμισε από το «ρετιρέ», περνώντας αυτή στην κορυφή!
Το τελικό 2-0 στο «Vicarage Stadium» διαμορφώθηκε με γκολ των Ντίνι (37’) και Ιγκαλό (65’) και έστειλε τους γηπεδούχους στους 76 βαθμούς και το +1 από την σημερινή αντίπαλό τους.
Αμφότερες περιμένουν τα αποτελέσματα των υπόλοιπων διεκδικητών της ανόδου, σε μια «μάχη» που κάθε αγωνιστική φέρνει και άλλον σε θέση οδηγού και αναμένεται να κρατήσει αμείωτη την αγωνία μέχρι το φινάλε.
Πλέον η Μπόρνμουθ (74 β.), η οποία υποδέχεται στις 17:00 τη Μπέρμιγχαμ, έχει τη δυνατότητα να ξαναπάρει τα ηνία στη βαθμολογία, ενώ βλέψεις κορυφής έχει και η Νόριτς (73 β.), η οποία την ίδια ώρα αντιμετωπίζει την Σέφιλντ Γουένσντεϊ.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 41ης αγωνιστικής:
Γουότφορντ – Μίντλεσμπρο 2-0
Κάρντιφ – Μπόλτον (17:00)
Μπόρνμουθ – Μπέρμιγχαμ
Μπρέντφορντ – Νότιγχαμ Φόρεστ
Χάντερσφιλντ – Ίπσουιτς
Νόριτς – Σέφιλντ Γουένσντεϊ
Ρόδεραμ – Μπράιτον
Γουίγκαν – Ντέρμπι
Γουλβς – Λιντς
Μπλάκπουλ – Ρέντινγκ (7/4)
Τσάρλτον – Φούλαμ (7/4)
Μπλάκμπερν – Μίλγουολ  (21/4)
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: