Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Κλέιτον: «Δεν θα μπορούσε ποτέ να κάνει κάτι τέτοιο ο Περόνε» (audio)

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Σίλβα Κλέιτον και αναφέρθηκε στο χθεσινό ματς της Ξάνθης με τον ΠΑΟΚ, αλλά και για το χαμένο πέναλτι του Περόνε κόντρα στη Λάρισα.

Αναλυτικά όσα είπε ο βραζιλιάνος επιθετικός της ακριτικής ομάδας:

Για το γκολ που σημείωσε: «Προσπαθώ από το πρώτο μέρος να πρεσάρω εκεί μπροστά τον Τζαβέλλα. Τον είδαμε από την αρχή του ματς να γυρίζει την μπάλα 5-6 φορές και έτυχε σε εκείνη την φάση να κάνει λάθος και το εκμεταλλευτήκαμε. Πάντα το κάνουμε αυτό, σε κάθε ματς προσπαθούμε να πρεσάρουμε την αντίπαλη άμυνα για να κάνουμε πιο εύκολο το έργο της δικής μας άμυνας».

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ: «Δεν θέλω να μιλήσω πολύ για τον ΠΑΟΚ. Εμείς χάσαμε 2-1 και αυτό έγινε. Το αν έγινε δίκαια ή μη, αυτό δεν έχει σημασία. Εμείς μπήκαμε καλύτερα, είχαμε την κατοχή στον αγώνα και χάσαμε μια καλή ευκαιρία που μπορούσαμε να προηγηθούμε. Έτσι είναι, όμως, το ποδόσφαιρο, δεν βάλαμε εμείς το γκολ, το έβαλε ο ΠΑΟΚ και κέρδισε».

Για το χαμένο πέναλτι του Περόνε: «Δεν είδα τι έγινε, άκουσα μόνο. Δεν μίλησα μαζί του και δεν θέλω να σχολιάσω κάτι. Πιστεύω ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να κάνει κάτι τέτοιο από αυτά που τον κατηγορούν».

Για το Δημήτρη Παπαδόπουλο: «Δουλεύει πολύ, προσπαθεί και το ότι έχει καταφέρει να αναδειχθεί δύο σερί φορές καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής το αξίζει. Μακάρι να συνεχίσει έτσι».

Ακούστε όσα είπε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα»  ο Σίλβα Κλέιτον:

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style


*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: