Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Γκόλιας: «Εχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας»

Πανευτυχής, που βοήθησε την ομάδα του να φτάσει στη σπουδαίας σημασίας νίκη επί του Πανσερραϊκού για την 25η αγωνιστική, δήλωσε ο Νίκος Γκόλιας. Ο Καρδιτσιώτης αμυντικός του Αρη φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Τρίτο ημίχρονο» του Metropolis 95.5 και δεν έκρυψε την αισιοδοξία του πως οι «κιτρινόμαυροι» θα μπορέσουν να κόψουν πρώτοι το νήμα της ανόδου. Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το γκολ που σημείωσε δίκην... επιθετικού: «Συνήθως όλοι οι ποδοσφαιριστές όταν ξεκινούν την καριέρα τους, παίζουν στην επίθεση. Σταδιακά, γυρίζουν προς τα πίσω. Στη φάση του γκολ, πρόλαβα να δω ότι έχω μπροστά μου πολλούς παίκτες και επέλεξα να τη φέρω στο αριστερό για να σουτάρω με μεγαλύτερη άνεση».

Για τη σημασία της νίκης επί του Πανσερραϊκού: «Ολοι οι αγώνες έχουν χαρακτήρα τελικού για εμάς. Βλέπουμε όλα τα παιχνίδια ξεχωριστά. Ξέραμε ότι απέναντι στον Πανσερραϊκό έπρεπε να μοχθήσουμε λίγο περισσότερο. Ημασταν όμως αποφασισμένοι, παθιασμένοι και θέλαμε πολύ να κερδίσουμε. Ευτυχώς, τα καταφέραμε. Πιστεύω πως η εικόνα μας ήταν τέτοια που έδειξε πως έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας. Δείξαμε ότι ήμασταν ανώτεροι στο γήπεδο. Τώρα πρέπει να δείξουμε το πρόσωπο που πρέπει για να καταφέρουμε να αλλάξουμε κατηγορία».

Για την ήττα από τη Δράμα και τι προκάλεσε στο εσωτερικό της ομάδας: «Ομολογουμένως μας ταρακούνησε η ήττα στη Δράμα, γιατί μας άφησε 4 βαθμούς πίσω από τον Πανσερραϊκό και μας έφερε στο χείλος του γκρεμού. Καθίσαμε και μιλήσαμε όλοι μαζί, είπαμε πως αδικούμε τους εαυτούς μας και δεν αξίζουμε αυτά πυο περνάμε. Επρεπε να κάνουμε το 10 στα 10. Μένουν άλλοι 5 αγώνες και υποχρέωση μας είναι να τελειώσουμε με το απόλυτο. Η αλήθεια είναι πως το πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε και στο τέλος θα πανηγυρίσουμε εμείς».

Για την απόφαση του να παραμείνει στον Αρη το καλοκαίρι: «Η ομάδα είναι μεγάλη, δύσκολα αφήνεις τον Αρη. Κι εγώ και όλα τα παιδιά που έμειναν στην ομάδα, θέλουμε να βοηθήσουμε να ξαναγίνει η ομάδα μεγάλη, όπως την ξέρουμε».

Για την παρουσία του κόσμου: «Σίγουρα σε βοηθάει σαν ποδοσφαιριστής να παίζεις σε γεμάτα γήπεδα. Εχεις, βέβαια, ευθύνη να τους ευχαριστήσεις και να κάνεις αυτό που ζητάνε. Εμείς τα καταφέραμε, επειδή ήμασταν συγκεντρωμένοι, όσο έπρεπε για τέτοιο παιχνίδι».

Για τη σημασία του γκολ για τον ίδιο: «Είναι αναμφίβολα η καλύτερη στιγμή στην καριέρα μου μέχρι σήμερα. Μακάρι να έρθουν κι άλλες πολλές τέτοιες στιγμές. Σημασία έχει, βέβαια, να κερδίζει η ομάδα και να αλλάξει κατηγορία. Πρόκειται για μια μαύρη χρονιά για την ιστορία της ομάδας, έχουμε χρέος να αλλάξουμε κατηγορία και ζούμε συνεχώς με αυτό το πρέπει».

Στέλνοντας, τέλος, ένα μήνυμα προς όλους, επεσήμανε: «Ο όμιλος μας θεωρώ πως είναι ο πιο δυνατός. Σημασία έχει να βλέπουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά, να παραμένουμε σοβαροί, συγκεντρωμένοι και να καταφέρουμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια. Πιστεύω ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα, αλλά δε φτάνει μόνο αυτό. Είδαμε πως η φανέλα δεν κερδίζει τίποτα. Σημασία έχει να το δείχνουμε στο γήπεδο και να κερδίζουμε όλους τους αντιπάλους».
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: