Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Θέλει το… απίστευτο ρεκόρ η Καβάλα!!

Η Καβάλα βρίσκεται και μαθηματικά στην Α1, αλλά ο Γιάννης Τζήμας και οι παίκτες του κυνηγούν ένα ανεπανάληπτο ρεκόρ.
Αυτή τη στιγμή η Καβάλα έχει ρεκόρ, έπειτα από 22 αγωνιστικές, 20-2. Η τελευταία της ήττα τη φετινή σεζόν έγινε στις 15 Νοεμβρίου του 2014. Τότε που η ομάδα του Γιάννη Τζήμα ηττήθηκε 67-66 από τον Εθνικό με καλάθι του Μαχαίρα στη λήξη της αναμέτρησης.
Έκτοτε, η παρέα του Σωτήρη Καραποστόλου μετράει 16 συνεχόμενες νίκες και στις τέσσερις αγωνιστικές που απομένουν κυνηγάει να σπάσει ένα ιστορικό ρεκόρ. Εάν η ομάδα του Γιάννη Τζήμα κερδίσει και τα τέσσερα παιχνίδια που της απομένουν, τότε θα γράψει ιστορία μιας και θα γίνει η πρώτη ομάδα στην Α2 που θα κάνει 20 συνεχόμενες νίκες μέσα σε μια σεζόν καταρρίπτοντας το ρεκόρ του ΚΑΟΔ που έχει κάνει 19 συνεχόμενες νίκες.
Θα πρόκειται για ένα ιστορικό ρεκόρ που όμοιο του δεν θα έχει επαναληφθεί και θα είναι σχεδόν αδύνατο να καταρριφθεί στο μέλλον.
Στις τέσσερις αγωνιστικές που απομένουν η ομάδα του Γιάννη Τζήμα έχει να αντιμετωπίσει το Ψυχικό εντός έδρας, τη Λιβαδειά εκτός, τη Δόξα Λευκάδας εντός και το Λαύριο εκτός έδρας την τελευταία αγωνιστική.
*Πηγή: superbasket.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: