Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Ζανέτι: «Με τον Μαντσίνι θα επιστρέψουμε στην κορυφή»

Την εμπιστοσύνη του για τον Ρομπέρτο Μαντσίνι εξέφρασε σε δηλώσεις του ο Χαβιέρ Ζανέτι, τονίζοντας ότι με τον Ιταλό στον πάγκο, η Ίντερ μπορεί να επιστρέψει στην κορυφή.

Ζανέτι: «Με τον Μαντσίνι θα επιστρέψουμε στην κορυφή»
Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι είναι ο άνθρωπος που μπορεί να επαναφέρει την Ίντερ στην κορυφή, σύμφωνα με τον Χαβιέρ Ζανέτι.

Ο άλλοτε παίκτης των «νερατζούρι» τόνισε ότι με τον Ιταλό στον πάγκο, μπορεί να ξεκινήσει ένας νέος κύκλος επιτυχιών για τον ιταλικό σύλλογο, όπως ακριβώς είχε γίνει και στο παρελθόν.

«Ζήσαμε κάποιες μεγάλες στιγμές με τον Ρομπέρτο στον πάγκο. Μαζί του ξεκινήσαμε το μεγάλο κύκλο επιτυχιών μας και είμαι βέβαιος ότι με αυτόν θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε και πάλι την κορυφή», ήταν τα λόγια του Αργεντινού πρώην διεθνούς αμυντικού, που επισήμανε ότι έχει έρθει η ώρα να επιστρέψει η Ίντερ στις επιτυχίες.

«Όλοι στην ομάδα και, περισσότερο από όλους ο πρόεδρος, Έρικ Τοχίρ, θέλουν μια ομάδα ικανή να κερδίζει τρόπαια. Θέλουμε να "γευτούμε" και πάλι τη χαρά της επιτυχίας και νομίζω ότι έχει έρθει η ώρα για να προσπαθήσουμε και να το κάνουμε», είπε ο θρύλος των «νερατζούρι» που, στη συνέχεια, ανέφερε ότι χρειάζεται υπομονή.

«Χρειάζεται υπομονή. Είναι πολύ δύσκολο για όλους μας όταν δεν έρχονται τα αποτελέσματα που θέλουμε και περισσότερο για εμένα, καθώς είμαι, πάνω απ' όλα, φίλαθλος της ομάδας», δήλωσε ο 41χρονος που τέλος τόνισε ότι κι εκείνος πέρασε δύσκολα όταν πρωτοπήγε στο σύλλογο.

«Όταν ήρθα στο σύλλογο, πέρασα κάποιες δύσκολες στιγμές, όμως πάντα πίστευα πως η σκληρή δουλειά θα μας ανταμείψει και όντως μας πήγε ψηλά. Πρέπει να κάνουμε το ίδιο ξανά, αρχίζοντας από την επόμενη σεζόν. Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να επιστρέψουμε στις επιτυχίες», κατέληξε. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: